Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:57 | november 27, 2018

IDAG 12.00 LANSERAR VI HER HOUR

Her Hour

Hola Guapas!

Wihoo, idag 12.00 smyglanserar vi Her Hour! Vi är så stolta och glada – och det här är är bara början på vår resa. Sajten kommer att uppdateras dagligen med massa roligt inspirerande material.

Idéen till Her Hour föddes över en brusande treo, en fredagseftermiddag där grundtanken var att skapa en vänskaplig dejtingapp – av tjejer för tjejer. Fröet mynnade sedan ut till något större och nu ett halvår senare har vårt Tinder blivit en plats där vi vill att våra läsare ska hänga, en vuxen fritidsgård med ett huvudsyfte att vara den plats vi själva vill spendera tid på när vi har en timme över online.

Her Hour utforskar det som intresserar kvinnor inom mode, skönhet och livsstil med öppenhet och humor. Det vi vill förmedla vill vi göra med glimten i ögat. Vi träffar också inspirerande, drivna och intelligenta kvinnor som vi alltid beundrat och som vi nu vill komma närmre. De jobbar i det kreativa fältet, är inte rädda för att följa sina drömmar och har lyckats göra sin hobby till en business. Vi ställer frågor – de berättar historier.

I uppstarten av det här projektet baserade vi utveckling av Her Hour på ett par återkommande frågor: Vad letar kvinnor efter när de spenderar tid online? Vad är det vi själva brinner för och vill förmedla? Och, varför kan vi inte hitta det vi själva söker efter just nu? Svaret för oss blev Her Hour. Vi brukar beskriva Her Hour som hälften redaktionell sajt och hälften personlig blogg. Vi vill att innehållet och ämnena ska vara berikande men också inspirerande och alltid med en personlig prägel och en rejäl dos humor.

Her Hour kommer att betyda olika för alla som besöker sidan. För någon kan det vara en paus i vardagen och ett sätt att koppla bort jobbet, för en annan kommer Her Hour vara en shoppingdestination dit man kommer för att uppdateras inom mode och trender – och för den tredje kan det vara den digitala tjejkompisen som alltid har tid.

Vi kommer också lämna skärmarna och vårt .com för att mötas på riktigt – läsare, varumärken och upplevelser i en härlig symbios. Jag, Pålle och Uchenna kommer hålla i flera roliga läsarevent, resor och andra spännande upptåg under 2019 med start redan i januari. Men mer om det SNART! 

Men nu vill jag bara avslutningsvis säga att jag hoppas att ni kommer trivas inne hos oss – och vill vara en del av vår resa. För det här är bara början.

/Petra, Paulina och Uchenna.


9 kommentarer9 kommentarer om “IDAG 12.00 LANSERAR VI HER HOUR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul! När ska du visa vad du köpte på sephora i nyc? Sååå nyfiken! Vore även en dröm om du kunde visa hur du sminkar dig ! Kram

  Svara
 • Gumman det löser jag ; ) Kramar!

  Svara
 • Så kul!

  Svara
 • BRILLIANT! 🙂 Alskar allt du ror vid, din smak/stil är 100%

  Svara
 • Vilken fantastisk sida! Snälla gör den till en app också 😉 Kram!

  Svara
 • ÄLSKAR redan Her Hour! Precis den rätta inspirationen!!
  Vill dock (som student hehe) påpeka att jag tycker det är nice att ni även tipsar om inte allt för dyra modeskapelser (även om en gärna skrapar ihop sina sparpengar för att unna sig!!) men glöm för allt i världen inte att fortsätta tipsa om fina budgetplagg osv osv.
  Så bra jobbat till er alla tre!
  Kram<3

  Svara
 • Wowowow vad skoj! Det här behövs verkligen. Som en riktig power woman klubb. Bor i Göteborg så ser gärna att events hålls här med och inte enbart i Stockholm! Allt gott till er, kör så det ryker så ses vi en dag 🤗

  Svara
 • Tinder för kvinnor av kvinnor lät bra. En klubb för inbördes beundran, kopplingen kvinnor-skönhet/mode och ännu mer konsumtionshets lät inte så bra. Men lycka till.

  Svara
 • Stort ZzZz pch inget nytt tyvärr. Varför inget om teknik, politik, miljö och annat som kvinnor också älskar? Varför bara just skönhet och mode?

  Svara