Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | november 25, 2018

Video från The day before och Dagsfesten!

Vad kul att ni verkade gilla bröllopsvideon (klick!) lika mycket som mig! Blir helt gråtig och överdrivet glad varje gång jag ser den! Så jag tycker vi fortsätter i samma anda – här kommer filmen från middagen dagen innan bröllopet och den episka dagsfesten.

Idag står jobb på schemat hela dagen. Imorgon plåtar vi Adoore Sport och på tisdag lanserar vi Her Hour! Nu gasar vi!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Video från The day before och Dagsfesten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra,
  Jag har en tanke på att starta ett klädmärke som riktar sig mot mer funktionella kläder men jag är lite Lost i hur och i vilken ordning man ska göra saker och ting. Jag skulle verkligen bli tacksam om du vill skriva lite ”tänk på att saker” samt berätta mer om kontakterna kring fabrik, sömmerskor och materialval. Hoppas du har tid för det. Tack

  Svara
 • Hej Petra,
  Jag har en tanke på att starta ett klädmärke som riktar sig mot mer funktionella kläder men jag är lite Lost i hur och i vilken ordning man ska göra saker och ting. Jag skulle verkligen bli tacksam om du vill skriva lite ”tänk på att saker” samt berätta mer om kontakterna kring fabrik, sömmerskor och materialval. Hoppas du har tid för det. Tack

  Svara
 • MEN WOW DET SER UT SOM PÅ FILM. Blir alldeles rörd och varm i kroppen så jävla vackert.

  Svara
 • You allow them to this on, and so that it spreads exactly like virus.

  Participating in something optimized components in all your valuable
  published reading. It’s article creation we’ll be talking about here. http://tikhonovo.ru/en/component/phocaguestbook/1

  Svara