window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

12:22 | november 24, 2018

Nathalie Schuterman x Trending

Nathalie Schuterman Rea

Jag fick äran att välja ut några av mina favoritplagg från Nathalie Schuterman som just nu kör 30 % på stora delar av sortimentet. Gah, lättare sagt än gjort när man helst av allt skulle vilja lägga beslag på hela butiken.

De kör black friday både i butik och online! Tror det minst är 20 % rabatt på alla varor, så om det är någon väska, skor eller plagg man trånat och sparat till så sparar man ju några slantar.

Nathalie Schuterman Rea

Ankelboots, Yeezy

Jag blev själv sugen på att slå till på ett par skor som jag trånat efter i månader, men som varit lite över min budget – men nu så kanske. Jag lägger gärna mer pengar på väskor som håller år efter år men skor är svårare för mig då jag går så pass snett att jag trampar sönder klacken. Samma modell som de ovan, fast i skinn, från Kanye West märke Yeezy.

Nathalie Schuterman Rea

Klänning Isabel Marant, Pumps Isabel Marant.

Kan vi prata lite om hur fint det här hotellrummet är på Lydmar? Helt klart Stockholms finaste inredning i ett hotellrum. Wow! De håller faktiskt på att renovera alla hotellrum på Lydmar, våning för våning. Även om rummen är fina nu, så kommer de bli smashing när allt är klart. Jag har fått tjuvkika lite då jag frågade snällt eftersom jag älskar inredningen i sviten.

Nathalie Schuterman Rea

Nathalie Schuterman Rea

Väska Balenciaga. 

Gah, den här lilla nyinkomna väskan från Balenciaga – mums!

Nathalie Schuterman Rea

Gah, så mycket fint från Fendi. Rekommenderar verkligen ett besök till butiken där de har ett större utbud ; )

Nathalie Schuterman Rea Nathalie Schuterman Rea

Nathalie Schuterman Rea

Vince 

Gah, älskar den här stickade tröjan och byxorna från Vince.

Nathalie Schuterman Rea Nathalie Schuterman Rea Nathalie Schuterman Rea Nathalie Schuterman Rea

Nathalie Schuterman Rea

Hade inte tackat nej till den här drömmen från Fendi.
Nathalie Schuterman Rea

Den här t-shirten från Saint Laurent ligger också risigt till. Ångrar lite att jag inte hängde på låset till Balencigaskorna som gick direkt i min storlek.

Nathalie Schuterman Rea

Leopardplagg

Väska Balenciaga. 

Leopardplagg

Har inte kunnat sluta tänka på de här byxorna från Fendi. Så fina, tänker att mina barn kanske kan få ärva dem, om jag nu får några döttrar.

Drömstassen från Isabel Marant.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här