window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Chimi Eyewear

09:30 | november 23, 2018

My Favorites X Chimi

Coco 006#

Mina vänner på Chimi Ewewear har såklart också Black Friday kampanj! Det är 30-50 % på hela kollektionen (förutom laserkollektionen).  Det är ju Lorpans favoritmärke så tänkte överraska honom, Ludde, min bror – och min kusin, Graanen med nya Chimis i julklapp. Det är lite förödande att de antagligen kommer att läsa detta, haha. Men jag får väl slå in kartongen i någon rolig annan form. Oundvikligt att de nu kommer att förstå det mästerverket till plan med.

Markus blev av med sina under bröllopshelgen och Ludde har alltid lånat Markus – så det blir perfekt. Vi brukar inte ge så många klappar i vår familj, utan någon var. Tror kanske det kommer bli lite mer presenter när man får barn för deras skull. Däremot går vi all in när det kommer till julklappsleken. Men just dessa vet jag att killarna trånar efter så det blir ju perfekt.

Det är fri frakt, fria returer och såklart ett års reklamationsrätt.

Det jag älskar med Chimi är att när man hittat sin favoritmodell, så kan man frossa i olika färger – och vet att de vilar perfekt på nosen. Deras cocomodell är ett av mina favoritpar.
Chimi Eyewear Tiger

De rosa bågarna från deras exklusiva samarbete med Net-a-Porter har fått hänga med på en hel fester i sommar.

Chimi Eyewear Tiger
Chimi-solglasogon-net-a-porter-9

Mina favoritbågar är de där man skymtar ögonen genom.

CHIMI-SOLGLASOGON-19

Lorpan #001 Peach, Jag #006 Berry, Graanen #001 Litchi

Okej, andningspaus och över till boyzen så ni inte får krupp på bilder på moí. Jag har två modeller som håller extra varmt om hjärtat när det kommer till skyddande glas till Lorpan. Den lite fyrkantigare varianten #001 och den runda #002.

CHIMI-EYEWEAR

 #001 Aqua

Tycker de är lika tjusiga i färg som de mer neutrala kulörerna.

Chimi Eyewear Tiger

Tiger Square Black

Modellen som sålde tokslut så fort den kom in. Tiger Square Black har vilat på varenda stilikons näsa under modeveckorna världen över – och nu har den äntligen kommit in i lager igen. Pernille Teiskbak rockade dem både i gult och svart!

Chimi Eyewear Tiger

Chimi Eyewear Tiger

Chimi Eyewear TigerChimi Eyewear Tiger

Chimi Eyewear Tiger_-10

Tiger Round Black

Det här är en relativt ny modell som är cateye inspirerad med rundade kanter. Den påminner lite om coco men är rundare och fylligare i formen och inte lika kantig.

Chimi Eyewear Tiger

Chimi Eyewear Tiger

  Chimi Eyewear Tiger

Foto: Angelic Picture. 


1 kommentarer



1 kommentarer om “My Favorites X Chimi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här