window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | november 23, 2018

5 dagar utan livets goda, Babysgos, Hundleksaker och Eric Gadd på Börsen!

Hello friday lovers!

Själv är man inne på dag fem som icke sockerkonsumerande nikotin– och koffeinfri idiot! Är faktiskt chockerad över mina bragder. Dock är jag sugen på något konstant. Men har drunknat i jobb den här veckan så det har varit lätt att parera det sociala. Mest umgåtts med min dator. Nu kommer styrkeprovet – helgen. Tre av veckans festligaste dagar. Måste säga att det här med att ha rödvinsfria dagar i november känns trist. Allt är ju ändå så grått. Känner redan att jag måste kompensera med en extra minglig och socialvecka framöver. Känner mig precis som mammas kompis Lena som jag växte upp med som alltid sprang en runda runt Järlasjön. På vägen hem då och då blev det ofta en omväg förbi Statoil (som det då hette, kan inte förstår namnbyte till Circle K) för att kompensera duktigheten med en maraboukaka. Nu känner jag mig som Lena. Jag behöver den där chokladkakan.

Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag fortfarande är knäsvag för snus. Men om jag klarar fem dagar till så känns det ju förbannat korkat att börja igen. Tror det svåraste kommer bli när jag sitter med tjejkompisarna och sippar på ett glas rött, då kommer suget smyga sig på, upp längst ryggraden och ta över min kropp. Men då ska jag tänka på Tony.

Ikväll ska vi antingen ha en riktig extra allt myskväll hemma, dvs så festligt det kan bli utan alkohol, läsk och socker, haha. Lorpan har lovat att laga en vegetarisk version av en av våra favoriträtter larb eller så ska vi gå förbi några kompisar på middag, men tror den middagen kommer bli riktigt stökig och festlig så rår helt på energinivån. Får väl fira med rawbollar och koffeinfritt kardemumma te framför Idol eller ”Vår tid är nu” som vi precis satt tänderna i. På lördag ska vi handla saker till vår hunds ankomst (!) hur fantastiskt att vi ska få en tredje familjemedlem? Jag har velat döpa vår framtida dotter till Puck så länge jag kan minnas, men Lorpan säger blankt nej. Han säger att vår dotter skulle kallas Pucko av alla i skolan. Jag älskar Puck! Visste ni att Margaux heter det i mellannamn? Anyway, därför kommer nog vår lilla valp gå under Puck.

Kanske hinner med en liten brunch med några kompisar. Sedan ska vi förhoppningsvis förbi Dasha och Douglas för att kramas med deras nyfödda son och skåla för hans ankomst. Slutligen ska jag på middag på Börsen för att se Eric Gadd med Millo, Mamma och några av mammas kompisar. Jag växte upp med Eric Gadd brummandes ur högtalarna på högsta volym med mammas stämma ackompanjerad. Tror jag kan varenda låt utantill. Sedan har jag ett exceptionellt bra textminne när det kommer till låtar. Det är faktiskt sjukt, jag kan bli förbryllad av mig själv när orden faller rätt i munnen. Okej, nu har jag skrutit färdigt om min dolda talang.

Den här fredagen startade tidigt på Kampsportslabbet, vaknade av mig själv 05.30 och nu sitter jag hos Emelie för att piffa till färgen snabbt. Var här redan vid 08.00. Resten av dagen kommer att spenderas på kontoret med Uchenna och Pålle inför lanseringen! Innan vi tar HELG!


2 kommentarer



2 kommentarer om “5 dagar utan livets goda, Babysgos, Hundleksaker och Eric Gadd på Börsen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • du borde verkligen läsa Allen Carr’s böcker om beroenden, för det gör det SÅ mycket lättare. Har slutat röka, snusa (båda med hjälp av ”the easy way to quit smoking”), dricka kaffe (the easy way to quit caffeine), äta socker (Good sugar, Bad sugar).

    låter ju som jag är sponsrad hahah men dom är lättlästa o man blir verkligen frälst efter att man läst dom. Man går inte längre runt o tycker det är jobbigt att sluta utan mannjuter verkliegn av livet som icke-rökare, icke-snusare osv

    Värt att prova iaf 😉

    Svara
  • Ett tips till er för saker till er fyrbenta familjemedlem, http://www.denjodogs.com.
    Handlat så mycket fint och bra där till min lilla vovve!
    De finns även på Åhlens City.

    Lycka till med er vovvis. Att skaffa hund är det bästa som har hänt mig!

    Svara