window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

18:00 | november 22, 2018

Allt strålkastarljus mot köket!

Royal Design Koksredskap-3

Royal Design som jag har ett längre samarbete med fortsätter sina temaveckor med kampanjer inför jul. Den här gången är det köket som får sin stund i strålkastarljuset – och det firar dem såklart med en drös fantastiska erbjudanden. Jag tänkte att jag skulle lyfta fram några, men jag rekommenderar starkt ett besök på deras hemsida för deras utbud är enormt. Och har du några köksfantaster i familjen så är det läge att fynda de hårda klapparna till en betydligt bättre prislapp.

Det är olika kampanjer varje dag – idag är det just Smeg och Global som är till bättre pris. Imorgon börjar Black Friday på riktigt och många delar av sortimentet kommer det vara upp till 50 % rabatt på.

Royal Design Koksredskap-3

Mina vegetariska dagar går faktiskt finemang! Tackar som frågar, verkligen över all förväntan! Något jag gjort nu på morgonkvisten är en beauty bowl som det så tjusigt står benämnt som i boken: ”Beauty Food”. Du behöver en mixer, mango, vegan protein, citron, havredryck (eller valfri vegandryck) – och valfri topping.

Royal Design Koksredskap-3

De har 25 % rabatt på alla produkter signerade SMEG. Ange koden: SMEGBF25 i kassan för att få rabatten. Den här mixern är inte bara löjligt bra, utan får mer än gärna stå framme i köket – och det är det inte många prylar som får ska jag be att få lova. Haha, diskutera den saken med min frustrerande man som tycker det är jävligt störigt att behöva gräva i skåpen hela tiden efter saker man använder titt som tätt.

Royal Design Koksredskap-3

Global Knivset om 3. Nu 1499 kr (egentligen 3099 riksdaler). 

En vinnarjulklapp är det här vässade knivkittet om tre sylvassa vapen från Global. Knivskarp present till mästerkocken eller syrran som precis flyttat hemifrån och vill prova sina vingar i köket.

De finns flera olika erbjudanden på Globalknivarna och många andra köksverktyg för den delen.

Royal Design Koksredskap-3

ÄLSKAR sylvassa knivar! Vill skicka in mina befintliga på vässning så de blir lika brutala som dessa. Som att skära i sockervadd.

Royal Design Koksredskap-3

Kanna Department

Den här kannan från Department har jag haft i min ägo tidigare, fast i neutralt glas hemma. Men en kompis råkade krascha den på en middag för ett halvår sedan, så nu passade jag på att lägga vantarna på en ny fast i en murrig höstfärg, perfekt till julen ju!

Det är som sagt nya erbjudanden varje dag – och imorgon hittar ni det här glasklara kapet till 30 % rabatt.

Royal Design Koksredskap-3

Okej, åter till min morgonsmoothie eller slush kanske det blir. Jag höftade lite, men om ni gillar att följa recept så:

1 dl havremjölk
225 g fryst mango
1 citron, saften
2 msk hampaprotein
en nypa äkta vaniljpulver

Royal Design Koksredskap-19

Jag har gjort min på vanilj och blåbärs hampapulver. Toppade med kokostärningar, gojibär och mynta. Mums! Det smakar typ som en efterrätt. När jag yngre kunde jag tvinga i mig en proteinshake sådär rakt upp och ner, men nu är jag som ett litet barn som behöver bli lockad med något till. Precis som när man skulle svälja alvedon när man var liten. Minns att pappa stoppade alveolen i blåbärssylt för att dölja smaken.

Royal Design Koksredskap-3

Nu 1090, egentligen 5825 riksdaler. 

De har även ett helt galet erbjudande på de här kittet från WMF. Kanske borde köpa det till min syster som nyligen flyttat hemifrån: 5 kastruller till 81 % rabatt.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Allt strålkastarljus mot köket!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • TRodde det var soltorkade tomater och basilika, fattade ingenting haha😂

    Svara
  • Alltså den SMEG-mixern är så jäkla snygg!!

    Svara
  • Sååå fina grejer!!!

    Svara