window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:43 | november 21, 2018

Att gifta sig två gånger är det nya svarta, Födelsedagsfirande och Ny familjemedlem!

Helgen i bilder

Nu sitter jag på Hairtalk väntandes på Emelie. Men det visade sig att jag skrivit in fel tid i kalendern. Helskotta! Men blev precis serverad en kopp koffeinfritt te, så tänker att jag stannar här och bloggar iallafall, nu när jag tagit mig hit. Fy fan, är så less på min hälsoutmaning. Koffein är ju livet har jag kommit fram till med tre dagar utan. Hoppas det vänder snart för jag mår piss. Har huvudvärk och känner mig som en riktig ragata, ingen jävla mindfulness i sikte här inte. Vill hälla mig en kanna kaffe och gurgla runt en hel dosa snus – men jag ska inte. Jag tänker att nu har jag ändå klarat snart tre dagar, då är det bara sju små dagar kvar. Det är bra att ha en blogg i den månen för då finns det ingen återvändo, jag kan ju inte vara så sämst att jag inte klarar det. Att skita i socker, mjölkprodukter och äta vegetariskt är ju en barnlek när man brottas med starka koffeinbehov.

Okej, ska vi kika på en soligare dag i mitt liv fyllt av koffein. Vi behöver inte kasta oss långt tillbaka. I fredags startade jag dagen tillsammans med Pålle och Uchenna på Cube för att gå igenom det sista inför lanseringen som aldrig blir av. Men den här veckan smäller det! Nu måste sajten upp!

Vi köpte med oss matlåda från Dr Mat, mitt favoritställe.

 Uchenna och Pålle skulle plåta några bilder till Her Hour.

Hej gullisar!

Fick med mig den här vasen från Cooee när jag skulle handla ljus till en plåtning för Royal Design.

Helgen i bilder

Uchenna rotade fram den här klänningen från Never Fully Dressed från min garderob och stylade den med en kavaj. Så fint ju!

På eftermiddagen gick jag och Forni en mysig långpromenad runt Djurgården och avslutade med en kardemummabulle och kaffe på Sally Voltaire. Mysigaste promenaden på länge.

        

På lördagen skulle vi gifta oss – igen. Fast denna gången på riktigt i Stadshuset. Vi försökte få tid innan bröllopet men det var så lång väntetid, så det fick bli nu två månader senare. Jag tror nog att vi kommer att behålla vår ”riktiga” dag som bröllopsdag alltså den 21:a september. Då känns det som att vi gifte oss i hjärtat.

Mamma och Bodil (Markus mamma) var med som våra vittnen.

   

Även om vi numera är veteraner på det där med att lova varandra evig kärlek, så var det faktiskt ändå en väldigt fin stund. Kort men fin.


Sedan gick vi och skålade för kärleken på Sturehof med en jädrans massa bubbel. Det är krut i de här morsorna vill jag lova.

Efter tre timmars långlunch hoppa jag och Lorpan in i en taxi till Gamla Stan. Vi hade bokat en middag på Fem Små Hus som vi hittade när vi googlade runt.

Helgen i bilder

Först drack vi drinkar i baren på Tweed. Har ni provat deras drinkar? De är amazing! Efter några minuters traskande hamnade vi i ett litet valv på Fem små hus. I och med att vi åt en brak lunch så blev det en varmrätt var. En riktigt bra mör köttbit med murkelsås och potatisgratäng. Mums!

Därefter åkte vi hem till Malin för att fira hennes födelsedag med dans.

    

När klockan slog lunch i söndags så hade vi kanske världens härligaste söndagsaktivitet inbokad: valpmys. En bekant har världens mysigaste hund Alva, som precis fått valpar – och vet ni vad! En av dessa små liv flyttar hem till oss den 14:e december. Maxad helg! Giftermål, ny familjemedlem. Både jag och Markus kan ha hund på jobbet, så det är perfekt – och i jul ska vi bara vara hemma så vår nya kärlek kan bli inskolad ordentligt. Markus är besatt av hundar och hade hund när han var yngre så han är ett riktigt proffs tillskillnad från mig.

Helgen avrundades med en spontan brunch på Paraden med ett gäng kompisar. Jag åt en riktigt god kycklingburgare.

<3


15 kommentarer



15 kommentarer om “Att gifta sig två gånger är det nya svarta, Födelsedagsfirande och Ny familjemedlem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fint! Och du kommer klara utmaningen galant!

    Svara
  • Härligt med bröllop och valp!! Var kommer Pålles halsduk ifrån? Var så fin!

    Svara
  • Den kommer från Gestuz 🙂

    Svara
  • Åh jösses vilken goding. Vad är det för ras?

    Kram!

    Svara
  • En king charles cavalier ; ) Kram på dig ; )

    Svara
  • Å en cavalier king charles är ju precis vad jag vill ha också! Vet du om alla valpar är tingade? Har letat efter en uppfödare via rasklubben men inte hittat några i Stockholm.

    Svara
  • Ni kunde inte valt en mer underbar hundras. Cavalieren är den ljuvligaste lilla vän du kan ha. Har haft min kille i åtta härliga år. Lycka till

    Svara
  • Nej, vad mysigt! Nu blev jag ännu mer peppad på vårt nya hundliv! Så häftigt att det blir som ens barn!

    Svara
  • GRATTIS!!

    Svara
  • Till och med jag som inte gillar hundar smälte lite av de där valparna!
    För övrigt lite bitter av att läsa om en sådan panghelg när jag ligger sjuk med en envis vrålförkylning, hehe.

    PS, kan relatera till den där huvudvärken. Koffein är en stark drog!

    Svara
  • Åh, nej stackare! Hoppas du mår bättre nu!

    JAG VILL BARA HA KOFFEIN!!!! Ändå inne på fjärde dagen och ser små snusar hoppa framför mig!

    Svara
  • Hundar är bäst! Ni kommer älska de.

    Svara
  • Vilken galet söt liten jycke! Stort grattis till nya familjemedlemmen, ni kommer bli en grym trio!

    Svara
  • Åhhh, tack vad gullig du är <3

    Svara
  • Men hur ska du hinna med en valp när du knappt hinner med privatlivet och arbetslivet utan att stressa sönder dig. Hoppas valpköpet är väl genomtänkt.

    Svara