window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

18:59 | november 21, 2018

Ignore Your Inbox — These Are the Best Black Friday Buys Out There.

Tulum Beach Centoes

HOTELS.COM X REFUNDER

Gah, om det är någons hemsida jag kommer att hänga på när klockan slår 00.00 på torsdag natt så är det Hotels.com. Dessutom har Refunder 6 % återbäring vilket gör att du får hela 66 % rabatt på många bokningar. Bli medlem på Refunder innan, så ni inte går miste om de 6 % procenten när klockan slår tolv. Jag har luskat lite med herrarna på Refunder och de säger att man kommer kunna göra riktiga DRÖMKAP på just Hotels.com. 

Det är alltid trevligt att komma undan lite billigare när det vankas resa. Hos hotels.com får du alltid efter 11 hotellnätter en gratis natt att utnyttja vid nästa bokningstillfälle. Gratisnatten motsvarar självklart snittpriset för de hotellrum du tidigare har bokat, så att din gratis hotellvistelse matchar med standarden du är van vid. Som att det inte var nog får du även upp till 66% rabatt på bokningar som görs under Black Friday.

Alla erbjudanden från Refunder går att kombinera med andra rabatter, du får alltså både återbäring för ditt köp och kan samtidigt ta del av alla härliga rabatter ute i butikerna. Det enda du behöver göra är att signa upp dig på Refunder.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM PÅ REFUNDER!

Det är alltid gratis och utan bindningstid. Just nu får du 50 kr tillbaka vid ditt första köp som ny medlem.

Tulum Beach Tata Hotel

Tulum Beach Drinks Tulum Beach Coconut Bar

Men jaaaaaaa, hade gärna bytt gråa november mot magiska Tulum.

Ideal of Sweden Petra

IDEAL OF SWEDEN X REFUNDER

Under hela black friday helgen får alla som shoppar via Refunder 55 % rabatt hos Ideal of Sweden. För mitt äktenskaps skull passar jag själv på att beställa ett par extra laddningskablar, det är nämligen det vi bråkar om allra mest här hemma. Vem som snott med sig den andras laddare till jobbet – och glömt. Ideal of Sweden är kända för sina snygga skal, men har även massa andra praktiska grejer att erbjuda så som portabla laddare och skal med inbyggd korthållare. Perfekt att bocka av för juklappsshoppingen.

Krokoskal, Leopardskal, Svartskal, Extra batteri.

Mina favoritbyxor från J Lindeberg är på Black Friday rean från Ellos + att du får 4 % ytterligare återbäring från Refunder.

Klick ni hittar J Lindeberg byxorna här!

1.Lampor 2. Grå tröja 3. Rutiga byxor 4. Hårband 5. Vägglampa 6. Rutig kappa 7. Vita byxor 8.Polotröja

ELLOS X REFUNDER

Ellos har 50 % rabatt på massa utvalda produkter både på mode och inredning. Dessutom har Refunder som sagt 4 % till i återbäring. De pengarna får du in rätt på ditt konto.

GYMGROSSISTEN X REFUNDER

I takt med att mörkret infaller tidigare för varje dag som går är det viktigt att hålla koll på vitaminintaget. Fyll på skafferiet med allt som har med träning och hälsa att göra till 67% rabatt hos Gymgrossisten. Jag tänkte ladda upp med Omega 3, D-vitamin, BCCA som går åt som smör här hemma. Sedan har de superpriser på Barebells (som jag älskar), Nocco, proteinpulver etc.

De har även massa kampanjer upp till 50 %  på deras träningskläder från Adidas, Björn Borg, Under Amour etc. 

Omega3__mmcompress-normal__

De har 50 % rabatt + 7 % från Refunder på nästan all Omega 3 som annars är pissdyrt, då jag slukar fyra kapslar om dagen. Så beställde hem 450 kapslar för 245 kr.

Här kan ni se alla Black Friday kampanjer. Så om ni ändå tänkt att shoppa på Black Friday så får ni inte glömma att bli Refunder medlemmar så ni kan tillgodo räkna den rabatten med.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Ignore Your Inbox — These Are the Best Black Friday Buys Out There.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack för alla grymma rabatter! ska boka mitt sista hotell på vinterresan nu via refunder. kram!

    Svara
  • Petra! Jag bodde på hotell i L.A i somras (över 100 dgr sedan) bokat via Hotels.com och jag har refunder. Står man ska få återbäringen från mellan 15-85 dgr. Jag kan alltså få den utbetalad ännu. Ska man kolla med Refunder kanske?

    Svara
  • Hmm låter skumt! Jag får alltid sms direkt efter jag checkat in att återbetalningen är registrerad. Sedan går du bara in på ditt konto på Refunder och begär ut den. Har du varit inne på ditt konto?

    Kontakta: [email protected]

    Och hälsa från mig annars! Han är en riktig gullis! Han kommer hjälpa dig!

    Svara
  • Hey What we advance here is , an fascinatingoffering
    To ready-made click on the coupling underneath

    https://drive.google.com/file/d/1d6nR4v4EUSE-NrxfPArVBmPIrGQs-AMF/preview

    Svara
  • Måste du inte skriva så att det tydligt framgår att det är reklam?

    Svara
  • Jo : ) Men hela inlägget är ju utmärkt som reklam? Bannern scrollar ju med inlägget : )

    Svara
  • Inte om man tittar från en dator

    Svara