window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | november 20, 2018

Leopard is my favorite color.

Nathalie Schuterman Fendi-4

Skor Fendi, T-shirt Sandro Paris, Kavaj Lorpans, Kjol Rika. Sara har på sig: Kjol &OtherStories, Stickad Tröja Nathalie Schuterman.

Men god morgon era härliga galningar! En dag avklarad. Jag mår finemang, har inte velat dunka in mitt huvud eller någon annans i väggen – än. Igår åt jag ägg till frukost, rödbetsbiffar med surkål och broccoli till lunch och slutligen försökte jag kopiera lunchen hemma. Det blev faktiskt riktigt gott. Kan surkål vara löjligt underskattat? Jag sneglade mot Lorpans snusdosa konstant under aftonen, men höll mig. Drack Pukkas koffeinfria chai kardemumma te hela dagen, det smakar verkligen jul.

Idag var jag tvungen att gå upp med tuppen för alldeles strax ska jag åka och placera mig framför kameran. Har väldigt många roliga kampanjer och samarbeten nu i november och december. Men då jag vill lägga mycket kärlek på alla poster så tar det sin lilla tid. Efter vi plåtat det samarbetet så ska vi åka vidare hem tillbaka till mig för att fota nästa.

Så efter lunch kikar vi på helgen i bilder och ikväll har jag en rolig utlottning till er <3

Nathalie Schuterman Fendi-3 Nathalie Schuterman Fendi-3Nathalie Schuterman Fendi-2


3 kommentarer



3 kommentarer om “Leopard is my favorite color.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snyggt!

    Svara
  • Jag älskar leoprint mer än allt:) Jag är känd som ”fröken leopard” bland alla som känner mig ha ha. Kan på en sekund scanna av en butik och får direkt syn på eventuella leopardfläckarna. Jag liksom dras till dem:)

    Svara
  • Ekologisk surkål e gott! Och bra för tarmfloran och immunförsvaret.

    Svara