window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:27 | november 19, 2018

Weekly Plans

Her Hour

Gänget, hur känns det? Jag är så sugen på kaffe att jag håller på att se i syne, för att inte tala om snus.

Hur många är egentligen med i utmaningen? Skriv JA! Om ni är game, så man har lite koll, haha.

Jag vaknade upp arg som ett bi. Jag spänner ju min käke utav tusan när jag sover, men sedan botoxen i käken känner jag det knappt. Men jag tror det landade lite fel nu sist jag gjorde det för hela helgen har jag drömt konstiga mardrömmar och vaknat av att det känns som att någon kört ett hardcore styrkepass med ena min bakre käkmuskel, som att den fått dra hela spänningslasset. Snälla Anna Welander lyckades pressa in mig imorgon eftermiddag så jag kan korrigera det. Men utöver det känns livet finemang. Just nu rullar allt på i ett jädrans tempo – och jag känner mig faktiskt riktigt exalterad över våra tio hälsodagar. Vill studsa upp ur sängen, utan att snooza femtielvahundra gånger.

Tänkte även skämma bort mig själv med lite härliga behandlingar de här tio dagarna och meditation. Jag är inte stormförtjust i yoga, men meditation och mysyoga i härliga stretchställningar älskar jag.

Måndag: Imorse spelade jag in ett samarbete. Därefter väntade en vegetarisk lunch från pep-stopp med Pålle och Uchenna. Nu ska jag strax ner till Nathalie Schuterman för ett möte inför en kommande kampanj vi ska göra tillsammans. Sedan måste jag få ihop en moodboard inför en plåtning jag ska styla. Därefter avslutar jag dagen på Barrys Bootcamp med ett intervallpass med några kompisar. Kvällen kommer jag nog behöva spendera framför datorn delvis.

Tisdag: Plåta två kampanjer på hotell Lydmar. Därefter ska jag till NO18 alternativ sätta mig på Sturebadet för att kunna koncentrera mig 150 %. Ska signa ett avtal på eftermiddagen och vid femsnåret ska jag, Carro och Linn ha inspirationskväll. Något vi ska börja med nu efter Tony, haha. Sedan tänkte jag bränna av ett träningspass väl på plats.

Onsdag: Har flera samarbeten som ska in, så måste sätta tänderna i dessa. På morgonen ska jag förbi Emelie på Hairtalk för att färga om håret, för att få färgen att sätta sig. Nu har det blivit lite orange, mer strawberry blond och snarare en nyans, då jag nog råkade överdosera en beige inpackning. Resten av dagen kommer spenderas framför datorn med Her Hour jobb.

Torsdag: Ska förbi Lisa Olsson för att kika på Nootka. Resten av dagen kommer gå åt att förbereda Adoore Sport plåtningen och planera SS19. På kvällen ska jag på kurs i företagsekonomi hos mina revisorer, kan behövas, haha.

Fredag: Plåtning för Adoore Sport i studio. Carro ska hjälpa till att styla, hon är en mästare på vinklar och hålla en röd tråd.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nar lanseras Her hour? ?? har vantat som en tok 🙂

    Svara
  • Jag är med!!! Glömde dock bort kaffe-regeln imorse och gjorde en kopp av ren vana så börjar på riktigt imorgon.

    Svara
  • Jag kör 10 dagar nyttighet – med inspiration från dig men inte HELA kittet liksom.
    Tänker att jag ska skippa socker och bara dricka två koppar kaffe per dag ! + Inte planera in annat än träning efter jobbet, för att kunna fokusera på mig själv.
    FORTSÄTT UPPDATERA FÖR JAG BLIR RÅ-PEPP :))

    Svara
  • Hej Petra, jag är så förälskad i din förlovningsring!! Snälla berätta lite mer om den galet vackra skapelsen. Ska du bara ha en ring? Hur stor är karaten? Alltså WOW!!

    Svara
  • Wow vilken underbar kostym du har oå dig,är den från Adore ?snyggaste jag sett på länge,helt amazing

    Mv/Pernilla

    Svara
  • Tjejen i mittens (Polle?) byxor!!! Varifrån? 😍

    Svara
  • De kommer från 2NDDAY 🙂

    Svara
  • Jag kör en veganmånad! Började igår

    Svara