Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | november 16, 2018

Second Hand shopping i Brooklyn, Skoparadis, Skimrande ha-begär och Deeptalk ovanför skyskraporna.

Well hello nu har vi åkt till andra sidan jorden och vaknar upp till ett 18 gradigt soligt NYC som visar upp sig från sin absolut bästa sida. Vi gick upp med tuppen i vanlig ordning och var redo att göra sista dagen i det stora maffiga äpplet.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-67

Hur tjusiga är de här glajjorna som vilar på min nos? Signerade Céline som jag i min tur rotat fram i Carros packning. Man tackar!

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-23

Jag var iförd mina nya snabba skor som jag fyndade för en spottstyver på Berska dagen innan som jag matchade till mina likbleka ben.

Tadaa vips så var vi Brooklyn.

Fångade av en stormvind.

Vi tågade in med bestämde steg på Beacon’s Closet. En riktig guldgruva, stor som en lagerlokal, som kräver sitt lilla tålamod. Du kan verkligen göra riktiga kap om du lägger manken till. På galgarna trängs allt från oanvända H&M plagg, designerklänningar till rent ut sagt skräp. Hit vallfärdar folk från Manhattan. Hela Brooklyn är en riktigt vintage– och second hand guldgruva.

Beacons Closet
Beacons Closet

Kolhydratsladda innan du beger dig in i second hand maraton loppet. Så du har orken att gå igenom allt för det tar nämligen aldrig slut. Jag hade inte orken, men Linn gick därifrån med två välfyllda kassar!

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-39

Sedan fick vi en lång lista på tips på butiker som vi strosade runt i, dessvärre är ju dollarn så satans hög nu så allt blir så dyrt.

Hello mina favoritdamer!

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-62

Sedan bar det av till Fifth Avenue. Men först skulle vi avverka ett facetimesamtal med Bråke, Carros hund nere i tunnelbanan. Det är nämligen fritt wifi nere i alla tunnelbanor.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-64

Sedan gick jag rakt in i den här discokulan som fick mitt hjärta att slå lite snabbare.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-66

Fem rulltrappor senare var vi uppe i shoe heaven, Saks Fifth Avenue skoavdelning är som en stor godisbutik för skoälskare. De här spetsiga pumpsen signerade Balenciaga skrek mitt namn. Dessvärre är mitt konto överbelastat och mina fötter för sneda för att kunna hantera dem.

Lucien

Heja kvalitén! Haha, måste lämna in min mobil asap då den fått en spricka i linsen så alla bilder blir helt suddiga när det är mörkt. Iallafall på kvällen hade vi bokat in en middag med Anna och Emilia som jag intervjuat till Her Hour och podden på Lucien. Det är typ deras Riche, fast i minatyr storlek. Fransk bistro – litet, trångt, men sjukt god mat och minglit som tusan.

Public Nyc rooftop

Vi avrundade kvällen här på Public’s takterass med brakutsikt och deep talk. Dagen efter var det dags att stänga igen väskorna och ta vårt pick och pack för att bege oss mot fyra omskakande dagar i New Jersey.


3 kommentarer3 kommentarer om “Second Hand shopping i Brooklyn, Skoparadis, Skimrande ha-begär och Deeptalk ovanför skyskraporna.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer ni återuppta podden? Saknar er! Och vill ha en update om livet.

  Svara
 • Armbandet som syns lite ihop med din klocka, vart kommer det ifrån? 😊

  Svara
 • Åååh kan du inte berätta mer vilka secondhandbutiker/vintage ni var på?

  TACK TACK TACK

  Svara