Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:07 | november 16, 2018

It’s Friyay!

PETRA TUNGARDEN SANDRO PARIS

Jacka Maje, Klänning Maje (finns på NK), Skor Yeezy

Nu har nedräkningen börjat – snart är det helg! Den här helgen är nästintill helt oplanerat som när på giftermålet, haha. Ikväll ska vi nog antagligen bara chilla eller eventuellt äta middag med några kompisar. Men eftersom vi ska stå i Stadshuset imorgon och lova varandra evig kärlek (för andra gången) så vill man ju vara på sitt absolut soligaste humör. Mamma och Markus mamma Bodil är våra vittnet och därefter ska vi skåla i bubbel på Sturehof. På kvällen har jag och Lorpan en middag inbokad på en mysig liten resturang i gamla stan, sedan kommer vi nog möta upp några vänner på stan för några drinkar. På söndagen har vi bestämt oss för utflyktsdag.

Imorse spikade vi de sista detaljerna inför Her Hour lanseringen. Så på måndag smäller det förhoppningsvis – åh, jag hoppas ni kommer att gilla sidan – detta är bara början!

PETRA TUNGARDEN SANDRO PARIS PETRA TUNGARDEN SANDRO PARIS PETRA TUNGARDEN SANDRO PARIS


5 kommentarer5 kommentarer om “It’s Friyay!”

  Hääänger inte med? Gifte ni er inte i Frankrike?

  Svara

  Heej hur har det gått m tävlingen till Miami? 🙂

  Svara

  Hej! Vad heter ditt röda läppstift som du har haft den senaste månaden, superfint och har letat i timmar nu på din blog och instagram! Har du möjlighet märke och nr? 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här