Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | november 14, 2018

HÄLSOCHALLANGE – Mer energi!

Petra Tungaren fore efter

Minns ni när jag körde 8 veckor med Kampsportslabbet och Svarta Lådan för några år sedan? Så impad av kroppen! Från spritsvullen till relativt fit på bara 56 dagar. 

Petra Tungaren fore efter

Herregud, nu låter jag som tagen ur ”Sällskapsresan” men jag måste säga det. Svenskt kaffe, wow! Helvete, vad äckligt kaffe de dricker på många ställen i NYC. Blaskigt som in i tusan, som att dricka vatten. Sitter och njuter av en kolsvart kopp med ikaffe havremjölk. Det är fan livet. Ska balja i mig skiten hela dagen lång. För imorgon börjar min hälsochallange eller jag småstartar idag. Innan har jag alltid tränat för ett ytligt mål, typ jag ska tappa så många centimeter eller min rumpa ska slå i bakhuvudet. Men den här gången vill jag utmana mig själv att få mer energi. Vilket verkligen behövs de här månaderna.

Sömn har ju verkligen varit en brist vara våra tio dagar i NYC. Tror vi snittade runt 5 timmar per natt. Så igår kväll efter jag och Markus ätit middag somnade jag 19.00 i soffan och sov till till 07.30 imorse. Vid halv tolv skakade Lorpan liv i mig och släpade med mig till sängen. Rolig flickvän, haha. Jag var helt utslagen. Var och tränade på Kampsportslabbet imorse och var en skugga av mitt forna jag, låg som en urkramad disktrasa på golvet med blodsmak i munnen efter våra intervaller.

Vi fick ju massa knäppa andningsövningar som jag måste dela med mig av till er. Men dessa måste filmas, så när Angelica kommer förbi idag ska jag be henne filma mig så kan jag publicera dessa imorgon bitti.

Så gör vi detta tillsammans? Är ni game?

Vi kör tio dagar från och med imorgon! Går det bra för oss så kör vi 30 dagar tycker jag! Vi utvärderar resultatet allt eftersom. Jag publicerar allt ni behöver veta imorgon bitti – 07.00.

Jag måste dessvärre ha en paus på lördag för då gifter vi oss på riktigt! Sjukt eller hur! Haha, alla tror ju att vi är ”gifta” men vi fick ingen tid i Stadshuset förrän 17 november trots att vi bokade tid i april. Så på lördag smäller det på riktigt. Alla gäster trodde att det var the real deal under bröllopet, men vi ville så gärna att min kusin och BFF Graanen skulle viga oss så vi ”fejkade” det. Men på lördag gör vi ingen grej av det, min mamma och Bodil (Markus mamma) är vittnen, sedan tänkte vi fira med skumpa och därefter ska jag och Lorpan ut och äta middag, men inget mer storartat än så. Lyxigt att få två giftermål, haha.


16 kommentarer16 kommentarer om “HÄLSOCHALLANGE – Mer energi!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jeg vil være med på denne helsechallenge!! Jeg ser vel ut som de øverste bildene dine og vil dø for å se ut som de nederste, so I am in!!!

  Svara
 • Ååå jag är med!!!!

  Svara
 • Ja, I’m game!

  Svara
 • Jag är så jävla game, precis vad som behövdes!

  Svara
 • Åh detta kommer så lägligt! Jag är på!

  Svara
 • Utseende, utseende, utseende…hets, hets, blaaah

  Svara
 • Då missade du ju hela texten? Haha! Det handlade ju om att skapa ny energi? Inte utseende? Inte träningshets? Utan andningsövningar, inget koffein etc.

  Läs texten nästa gång ; )

  Svara
 • KUL! jag är med 🙂

  Svara
 • Minns detta, helt smashing efter-resultat!!

  Grattis igen på lördag! <3

  Svara
 • Wow! Shit vad grym du är Petra!!
  Jag är definitivt med på denna challange! Du är en sådan inspo, varje dag, Tack!!

  Svara
 • Game! Kunde inte kommit mer passande

  Svara
 • Jeg er med!

  Svara
 • Låter som en bra utmaning! Älskar att du är realistisk och ändå vill fira med skumpa på lördag. Självklart!! Och att starta med 10 dagar. Spontant kändes det, japp tom nästa helg – det måste jag ju klara!!! Tack för inspiration!

  Svara
 • Hey Look what we accept as one’s own conducive to you! consentingoffers
  Are you in?

  https://drive.google.com/file/d/1VE9mjLFYAvG4hxMJGhQxEo-jnrN8bbXx/preview

  Svara
 • Jorå, jag e pepp. Men kaffet, Pepsi max och ev snus ibland, de stannar…livet skall njutas och tänket är väl långsiktigt? Ett liv utan framförallt kaffe, ngt glas vin ibland det blir ju bra trist.

  Svara
 • It is very unlikely to ”make” others happy, in but the.

  Setting up these things is a wonderful way to market your product
  or your service. It’s hard adjust a habit if
  your teen’s behaviour is not reliable. http://www.persian-dance.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=agaminstagames.usa.cc

  Svara