Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | november 13, 2018

Weekly Plans

Petra Tungarden Brollop

Tillbaka på svensk mark efter tio dagar på amerikansk terräng. Känner mig fortfarande omskakad av alla intryck. Vad hände egentligen? Känns som en fyra dagars lång bergochdalbana på en blinkade nattklubb typ. Nu börjar livet, tillbaka till verkligheten. Ska bli så kul att se om det blir någon skillnad. Jag tror det, det är såklart upp till varje individ – men jag har en bra känsla i magen och känner mig taggad till tänderna tänkte dela med mig av några av mina mål under veckan.

Vet ni vad jag är riktigt taggad på? Att hälla i mig grönsaker och nyttigheter efter dessa dagar i skräpmatens hemland. Rullade bokstavligen ut ur planet. Man fick med sig en tio dagars hälsochallange som jag tänkte att ni också skulle få vara med på, men mer om den senare idag. Beställde hem halva Mathem igår på hotellet så de skulle finnas hemma redo när jag landade. Teknikens under. Men mest längtar jag efter att pussa och krama på Lorpan ikväll. Jag har saknat att krypa in och kura in mig i hans bröst eller ligga med min fulla kroppsvikt raklång på honom i soffan. Just den positionen uppskattar han inte alls lika mycket. Dessutom passar jag ofta på att placera mig där direkt efter vi ätit middag.

Den här veckan har jag en hel del jobb att komma ikapp med. Så fokus kommer ligga på att städa bort den växande högen. Och träna, kramas med Markus och alla vänner som jag saknat som en dåre efter tio dagar i det stora äpplet.

Tisdag: Landar tidigt på morgonen, sedan drar jag direkt till kontoret för möte med Pålle och Uchenna. Träna efter jobbet och därefter keltid med Lorpan.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet, därefter ska jag plåta några roliga samarbeten tillsammans med Angelica. Eftermiddagen kommer jag spendera på NO18. Avslutar dagen med ett produktgenomgångsmöte på Adoore.
Torsdag: Frukost på NK Beauty som Forni håller i. Jag älskar NK’s nya beautyavdelning sedan renoveringen, de har tagit in massa nya märken. Därefter ska jag iväg och filma en rolig tävling till er läsare på Hairtalk tillsammans med Refunder.
Fredag: Kontorsjobb hela dagen på No18. Ska sätta upp en action plan för kommande månader både för bloggen, Her Hour och Adoore. Har också bestämt mig för att ta tag i en del saker när det kommer till de olika bolagen. Längtar!


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så spännande och rolig vecka!

    Svara
  • Kommer du nånsin ikapp med dina jobb. Tycker du oftast verkar ligga efter och det ska börjas på ny kula var och varannan vecka med jobb, träning och allt möjligt samt stressas i ett sjukt tempo

    Svara