Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | november 13, 2018

Kissande moln, Sminkfrossa, Strassbonaza i China Town, Julstämning i Bryant Park och Tryffelpizza i sängen.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-60

Vi vaknade återigen upp till ganska skräckinjagande mörkgråa moln som tävlade om att blockera minst lilla skymt av himlen. I vanlig ordning drack vi kaffe och pillade i oss en kokoschiapudding i loungen och jobbade undan lite. Sedan sprack det upp en stund precis när vi skulle bege oss ut.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-60

Mina favoritjeans från Levis – klick.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-60
Jag hade krigat för att försöka få till en intervju med Tracy Andersson eller en av grundarna till Soulcycle Julie Rice – men det var ta mig tusan helt omöjligt. Men skam den som ger sig, hoppas de hör av sig snart. Men istället åkte jag och Linn och intervjuade Anna som är grundaren till ett skärpmärke som gjort en kometkarriär.

Sedan började de mörka molnen gråta eller kissa hysteriskt.Tror molnen hade interntävling om vem som kunde pissa aggressivast på folket nedanför. För satan vad dropparna ringlande ner från himlen i ett jädrans tempo, Efter intervjun sökte jag och Linn skydd inne på Sephora där vi lyckades få med oss halva butiken. Smink är bland det roligaste jag vet. Min nya ögonskugga från Tom Ford är en riktigt knockout.  Båda vandrade ut från butiken betydligt pankare. Ska visa vad jag köpte i veckan.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-51

Sedan smet vi in på La Esquina för att sätta tänderna i deras kända majskolv. Varför blir det aldrig lika saftiga hemma?

I piq

Därefter hade Parisa tipsat oss om Ipic en biograf där man kan ligga ner raklång, beställa mat och såklart se på bio inlindad i en filt. Vi kröp upp i de enorma sätena framför Venom med Tom Hardy i huvudrollen. Fetast av allt? Vi hade hela salongen för oss själva. Det var kanske dagens bästa beslut efter en regnig dag på stan.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-53

Det låg ett enormt pharmacy precis intill där vi länsade hyllorna på vitaminer och cleareyes. Jag köpte med mig några hårtabletter hem som en kompis lovordat är mindblowing.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-55

Utanför hade mördardropparna förvandlats till små nätta skvättar vilket gjorde det möjligt att traska hem genom stan, Vi hamnade i China Town och jag lyckades lägga beslag på två riktigt fina smycken.

Vi strosade runt lite i butikerna innan vi hamnade på en julmarknad i Bryant Park. Där skridskobanan redan blomstrade av jultörstande turister.

Tillbaka på Public tvingade jag ner min lilla stjärt till ground floor där ett sprillans nytt gym skrek mitt namn. Hörni snart kommer Adoore Sport – vi ska plåta kampanjen på fredag i nästa vecka. Kollektionen släpps i början på december. Alla plagg sitter verkligen som ett andra skinn. Alla toppar har dessutom en inbyggd sporttopp vilket är bland det bästa jag vet, som håller ens käraste ägodelar på plats så de inte flyger runt hej vilt till höge roch vänster.

Gah, älskar den skimrande kulören.

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-56

Först tänkte vi smita in på Uncle Boons och äta middag, men det var så satans mycket folk. Men nästa gång jag besöker NYC vill jag dit!

NYC PUBLIC HOTEL COTE COSME_-58

Så vi tog istället det eminenta beslutet att gå sista biten tillbaka till hotellet för att dela på två  tryffelpizzor i sängen. Kan ha varit resan bästa beslut. Vi satte på en film men somnade femton minuter in i rullen. Tror hela ligan fortfarande var slitna från helgens uteblivna sömn och tidsomställningen.


8 kommentarer8 kommentarer om “Kissande moln, Sminkfrossa, Strassbonaza i China Town, Julstämning i Bryant Park och Tryffelpizza i sängen.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh va heter hårtabletter? Min hårkvalitet är katastrof och min kille är i USA just nu! Vore perfekt om han kunde köpa med sig dom hem så kan jag testa! 😀 Kram

  Svara
 • De är från: ”Nature’s Bounty” – heter Extra Strenght Hair, Skin & Nails.

  Kramar!!

  Svara
 • Underbart!! Tack för svar!!

  Svara
 • Var är de svarta skorna ifrån?

  Svara
 • Från Nelly ; ) Finns nog fortfarande kvar tror jag!

  Svara
 • Vilken vecka ni har haft! NY är underbart i jul/holiday tider! Hade varit så kul om du kunde dela med dig utav dina godbitar från pharmacy, speciellt hår tabletterna! Mitt hår behöver verkligen all hjälp det kan få. Kram

  Svara
 • Jaaaaa så magiskt!! De jag köpte heter:

  ”Nature’s Bounty” – heter Extra Strenght Hair, Skin & Nails.

  Kramar!

  Svara
 • PETRA! Din look överst i inlägget. HELVETE vad snygg du var i denna. Ska kopiera den rakt av tror jag. Älskar dig och din stil.

  Svara