Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | november 12, 2018

Mitt nya jag: Petty 2.0

God morgon från NYC kanske mest euforiska människa!

Ber om ursäkt från min frånvaro men jag var bara tvungen att hänge mig fullt ut till den här galenskapen som hållit på i hela fyra dagar från tidig morgon till natt. Men nu är jag tillbaka mer hardcore än någonsin. Kunde inte i min vildaste fantasi drömma om att det skulle vara så här knäppt, men ändå så befriande och uppfyllande. Jag känner mig som Petty 2.0. Har stått bland tiotusen människor: VRÅLAT så att jag nästan tappat rösten (som Ronja Rövardotter), gråtit, mediterat, visualiserat, kramats mer med folk än jag gör på ett år för att inte tala om alla high fives som delats ut både till höger och vänster – och lyssnat. Hoppat ner från den högsta trampolinen rakt ner i ens rädslor. Dansat som att det inte fanns någon morgondag, skrattat så magen krampat. Man har kastats mellan höga toppar och djupa dalar dagarna i ända.

Föreläsarna på: ”Unleash the Power within” var lika mycket komiker och underhållare som genier och framgångsrika entrepenörer.

Första dagen skämdes vi nästan när vi stod och gjorde konstiga pinsamma dansmoves för att inte tala om hur sanslöst jobbigt det var att tala med en komplett främling om ens innersta demoner. Efter fyra dagar dansade man innan de ens satt på musiken, gjorde löjliga (alltså mega töntiga) highfives till sig själv och nästan hoppade på sin granne av lycka.

Jag måste säga att det nästan på något kusligt sätt känns lite som en sekt, fast typ en bra en sådan.

Nu känner jag mig så otroligt taggad på att åka hem och bara praktisera alla verktyg man fått med sig på resan. De har handlat om alla pusselbitar i ens liv. Jag tänkte att jag kunde gå igenom några av de sakerna vi fått lära oss med er under veckan. Ska skriva ihop några olika övningar på planet hem till Sverige som vi hoppar på ikväll. Jag och ligan landar imorgon bitti i Sverige. Idag tror jag faktiskt att vi kommer stanna på flygplatshotellet och jobba innan hemfärd.

Vi hörs om några timmar så kikar vi på de första dagarna i NYC.

Puss på er!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här