Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:47 | november 9, 2018

Första dagen avklarad!

God morgon mina favoriter! Eller okej här är klockan natt närmare bestämt 00.40, mina ögon går bokstavligen talat i kors. Sitter i lobbyn i den oskönaste stolen för att kunna hålla mig vaken, den skär in i rumpan. Hade lite jobb som jag var tvungen att städa av innan sängdags. Jag känner mig helt mentalt knockad, vilken dag. Vi gick upp med tuppen efter fyra timmars sömn för att ta oss till New Jersey där föreläsningen hålls. 12.00 drog galenskapen ingång och tio timmar senare var vi tillbaka på hotellet utan en enda paus. Herregud, vad grym han är Tony. Det går knappt att beskriva ena sekunden kändes det som att man var på tomorrowland för att i nästa fälla en tår och rannsaka sig själv till att återigen stå och hoppa med händerna i luften. Vet inte hur många jag kramat idag, men det är fler än på en månad.

Vi ska såklart prata mer om allt. Men nu måste jag lägga mig innan jag somnar sittandes. Imorgon ringer klockan 06.30 för nästa dags intensiva föreläsning.

Puss vi hörs lite senare idag!


2 kommentarer2 kommentarer om “Första dagen avklarad!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här