Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | november 6, 2018

Snaps från veckans om gått: Ida Lanto x Nelly, Ny partner in crime, Toalettbesök.

Bläddrade igenom min kära Iphone på planet hit och snubblade över massa ögonblick som jag glömt dela med mig av från förgående vecka. Så här kommer de i utan någon som helst kronologisk ordning.

Har spenderat mycket tid med min nyfunna bästis Lova – och levt i vår nya kavaj för Adoore. Älskar, älskar, älskar den. Den kommer även komma i ett svart. Den är en riktig kameleont och fungerar lika bra till byxa som kjol. Kostymbyxorna till är också helt magiska, passformen blev verkligen precis som jag tänkt mig efter många turer fram och tillbaka.

 Nu är vi nära, det börjar brännas för Her Hour. Vi är såklart lite efter i lanseringen, men any day now.

Sneak peak.

Hairtalk-extensions-

Jag färgade ju håret och satte i nya extensions hos Hairtalk som ni vet. Dagen efter var Elin hos Emelie och gjorde en liknande färg, fast lite mörkare – och kortare. Japp, ni fattar ju att jag ska nyansera barret så här nästa besök. Det är ju så bra att man kan blanda kulörer på förlängningen vilket förstärker färgen.

Forni hade styrt en löjligt trevlig tisdagsmiddag för ett gäng kompisar på L’Avventura tillsammans med kaffemärket Lavazza.

Hela kvällen gick i kaffetstecken i allt från drinkar till maten.

Eh, tryffelbonanza.

 Vi fick göra flera egna konstellationer av drinkar.    Min favorit var kaffesockervadden som efterrätt.  

Lisa lyckades smygfota mig och Lorpan <3 Åh, saknar honom!

Alltså finns det något godare än fryst dillfiskgratäng i ung? När Lorpan är bortrest åker den fram. Mums!

Eller korvmackor i sängen framför Nyhetsmorgon?

Jag, Fingal och Sara var på gamla Riksarkivet för att fira Ida Lantos kollektion för Nelly.

Petra Tungarden

Så fina partystassar!

Jag spelade in voiceover för Refunder.

Petra Tungarden

Och plåtade en kampanj!

Jag, Limpan och Carro tog ett glas vin och planerade NYC.

Carro har alltid helt makalösa blomarrangemang hemma hos sig. Man trillar av stolen varje gång.

Jag blev kär i en liten dyrgrip i miniatyr från Jacquemus!


3 kommentarer3 kommentarer om “Snaps från veckans om gått: Ida Lanto x Nelly, Ny partner in crime, Toalettbesök.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Ett tips om Her Hour: Logotypen/rubriken på webbsidan som skymtar i fotona (dvs loggan helt enkelt antar jag) är kernad på ett sätt som de flesta typografiskt kunniga skulle reagera på tror jag. Det är för kort mellanrum mellan orden för att ögat ska uppfatta det som två ord, och för brett för att ögat ska uppfatta det som ett ord (vilket även vore en märklig strategi då namnet som ska präntas in ju är Her Hour, inte herhour). Vill du ha en kvalitetskänsla så borde loggan kernas om. Obs inte menat att pika nån, men det är många formgivare som är svinbra på annat men lost med just typografi. Samtidigt är hantverket med typografi det som avgör om en text-logga andas kvalitet eller ej, tyvärr.

    Svara
  • Var kommer Carros svarta vas ifrån? 😍

    Svara
  • Plzzzz!! Var är carros matstolar ifrån?? Så snygga!!!!

    Svara