window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:40 | november 5, 2018

Weekly Plans

NYC Soho Petra Tungarden-17

Men god morgon från det stora äpplet!

Sitter med en stor kaffe, som frenetiskt lyfts mot munnen för att orsaka någon form av toalettbesök. Har även två snus inne för att påskynda processen som just nu går ungefär lika fort fram som valet av regering i Sverige. Att vara förstoppad är kanske topp ett vidrigaste saker jag vet.

Igår visade termometern hela 18 (!) grader och idag faller regnet utanför med ett löfte om att det ska spricka upp. Det har varit en intensiv helg, tror vi snittade fyra timmar sömn per natt pågrund av jetlagen och fest. Men idag är vi back on track. Jag och Linn ska strax iväg och intervjua en tjej för podden, Carro ska iväg till något pärldistrikt för att köpa material till sitt smyckesmärke och ikväll lutar det åt en middag med några vänner eller en dragqueen show, Lips. Vi tänkte också pressa in ett träningspass hos Tracy Andersson. Kändistränaren som fått JLO och Gwyneth Paltrow i sina livs toppformer. Försöker få en intervju med henne till Her Hour, men det verkar vara ungefär lika lätt som att sluta röka vissa. Men skam den som ger sig.

Oj, vad jag älskar NYC. Det hade varit kul att bo här – och ha en vardag för några månader. Om det är någon gång i livet man ska göra en sådan sak, så är det ju nu.

Eftersom jag befinner mig i NYC, så ser veckans planer lite annorlunda ut. Det ska göras guider, intervjuer och strosas. På torsdag morgon bänkar trion sig i en taxi för att åka på sitt livs äventyr, Tony Robbins.

Ni kommer såklart att få hänga på alla bravader och galna upptåg.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hoppas ni får träffa Tracy! Hennes träning är så galet bra – kan verkligen rekommendera hennes streaming-tjänst 🙂

    Svara
  • Vart är din ursnygga jumpsuit från?

    Svara
  • Bästa tipset vid förstoppning- pall under fötterna när man sitter på toa! Hjälper och minskar risk för hemorrojder och annat elände.

    Svara
  • Släpper ni fortfarande poddavsnitt? Enligt podcastappen så är det senaste avsnittet från midsommar och du skriver ofta om podden i bloggen, därav min fråga. Saknar podden galet mycket!!

    Svara