Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | november 5, 2018

Island med BIOeffect!

Bara för någon vecka sedan var jag på Island, närmare bestämt Reykjavik med BIOeffect. Ön, i norra atlanten, med makalös natur som turister från hela världen vallfärdar till för att få en glimt av. Och det var lika galet exotiskt som jag föreställt mig. Det finns nästan inga träd på Island, så man ser milslångt. Till och från så kändes det som att man befann sig i en alpby med alla höga fjäll. Det finns gott om forslande bäckar och bubblande heta källor.

Det var vackert – och det var rått. Vi hade lite otur med vädret. Himlen var nästan svart och regnet porlade ner några av dagarna.

Första dagen checkade vi in väskorna på hotellet, sedan stack vi direkt iväg till ION hotell som låg 40 minuter bort längst ringlande vägar och höga berg. Forni hade klarat fem minuter i bil på Island. Till och med jag som sällan är åksjuk kände hur lunchen ville upp. Men det var helt klart värt det.

Andra dagen gick vi upp med tuppen för att besöka BIOeffects kontor, där även all forsning görs. Serumet kom fram genom stamcellsforsning av slump, som sedan visade sig ha bevisande effekt för cellförnyelse. Före- och efterbilderna vi fick ta del av var helt makalösa. Fingal fick även genomgå en hardcore hudanalys som deras testpersoner gör. Där man kunde se allt från solskador, porer, cellförnyelse etc. Efter lunch åkte vi utanför stan för att besöka deras växthus, som var beläget in the middle of nowwhere där de utvinner proteinet till produkter. Vi fick med oss en del av deras soritment hem, är så taggad på att testa sortimentet, men framför allt serumet.

Alla fick kolla sin kollagenproduktion.


Dag tre står äventyr på schemat. Hela ligan bogserade in sig i en bil för att åka på upptäcktsfärd runt ön. Vi besökte porlande vattenfall och ”the black beach” där vinden ryckte tag i en så man nästan höll på att blåsa omkull.

  

 

Jag måste ge de isländska restaurangerna vi besökte en guldstjärna. Det var längesedan jag åt sådana festmåltider. Rullade bokstavligen in på svensk mark igen.


De hade en stor julbutik som är öppen året om.

Jag handlade hem massa julkulor, till mig själv, mamma och Dasha. Snubblade nämligen över några riktiga Dasha kulor som det stod hennes namn på, en av dem var den här glittriga My little ponny.

Tack Island och tack BIOeffect!


3 kommentarer3 kommentarer om “Island med BIOeffect!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKAR DIG FÖR DET!!!!

  Svara
 • Antar att resan är betald av bioeffect, ska inte inlägg reklammärkas då?

  Svara
 • Supersnygg baddräkt! Vill jag köpa när jag ska på spa under nyår. Vart finns det?
  Kram

  Svara