window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | november 3, 2018

Nu bär det av till NYC!

Sandro-Leopard

Drog precis igen dragkedjan på den överfulla resväskan. Om en halvtimme kommer damerna och plockar mig, en bakfull sådan och en annan variant med bagageövervikt. Har nästan lite pirr i magen som inför första skoldagen – det här ska bli så kul. Vi har bokat in en hel del middagar och några intervjuer till Her Hour och podden men annars är schemat rätt fritt. Ser framemot att spänna på mig säkerhetsbältet, slå upp datorn och pilla med blogginlägg i lugn och ro, bläddra i magasin med en bra podd i öronen – och bara njuta. Jag hör ju till den gruppen människor som trivs som fisken i vattnet uppe i luften ovan molnen, framför allt långflighter. Tror det har något att göra med att ingen kan nå en, man får vara i sin lilla bubbla. Radiotystnad. Kanske bara borde skaffa en sändare hemma som slår ut alla signaler under en viss tidsintervall.

Dock kommer jag saknar min lilla Lorpa, men tur att det finns facetime.

Puss på er hoppas ni får en magisk lördag! Så hörs vi i NYC!


1 kommentarer



1 kommentarer om “Nu bär det av till NYC!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är din T-shirt ifrån? Kan du inte bara skrivs ut länkar eller vart den är ifrån?

    Svara