Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | november 1, 2018

Ny hårfärg?

Petra Tungarden page
Strax bär det av till Emelie på Hairtalk. Varför får man en sådan stark känsla av att man vill göra en förändring varje ny säsong? Just nu känns min frisyr lite som lägenheten vid en flytt. Ni vet när man gjort fixat alla små pinaler som man stört sig på: rensat, lagat den där trasiga dörren, kanske målat om i ett hörn och kastat alla gamla växter. Då vill man ju nästan inte ens röra på sig, för allt är så fint.

Precis den känslan har jag i magen med barret. Men… jag tänker ändå att jag vill ha lite mer djup nu till hösten. Först var jag inne på att jag skulle kapa allt i en page, men jag har ju ångrat mig varenda gång. Så, nej tror inte det blir ett klipp idag. Jag önskar att jag var lika modig som Margaux som kapade håret riktigt kort, då är pagen som snyggast tycker jag.

Jag är ju så extremt blond i mig själv, så det är alltid trixigt att färga mitt hår för när det växer ut från hårbotten så ser det nästan ut som man är flintis.

Petra Tungarden Haritalk

Haha, kommer ni ihåg när jag var riktigt mörk? För att vara mig!

Perfekt-Blond Perfekt-Blond

Funderar dock om på om jag ska prova att gå lite mår det mer gyllene hållet idag. Beige, honey typ!

Honey-Hair

 


1 kommentarerEn kommentar om “Ny hårfärg?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här