window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:44 | november 1, 2018

From runway to real life


Modevisningarna kryllar av makalösa looks och utstyrslar, men de kan ofta kännas ouppnåeliga och väldigt långt bort från en helt vanlig vardagsgarderob. Men de coola looksen kan istället ofta agera inspiration till ens egna inköp, hitta en trend du gillar från modeveckorna och du hittar nästan garanterat liknande plagg som du själv kan applicera på din egen stil.

From runway to real life

Rutigt set – Ett kort i rockärmen som alla bör ha! Hög trendnivå på rutigt och enklaste utstyrseln att dra på sig vid en klädkris.1. Kavaj 2. Klackar 3. Byxa 4. Väska

From runway to real life

Romantik – Den romantiska looken tar du med ifrån sommaren i form av böljande klänningar i kombination med mer höstigs attribut så som stickat eller läder.

1. Tröja 2. Skor 3. Klänning 4. Väska

From runway to real life

Läderkappan – Den klassiska bikern har fått sig en utmanare i form av den aningen längre och mer figurnära läderkappan.

1. Kjol 2. Skor 3. Jacka 4. Blus

From runway to real life

Skräddarsydda kavajen – Den skräddarsydda kavajen med fokus på midjan är en storfavorit i butikerna just nu och bär helst med raka herrbyxor för att skapa kontraster.

1. Skjorta 2. Klackar 3. Byxor 4. Kavaj


1 kommentarer



1 kommentarer om “From runway to real life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fantastiskt inlägg!! Mera sånt om man får lov att önska🙏🏻👏🏼☺️

    Svara