Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | oktober 31, 2018

That dress!

Isabel Marant_

Klänning Isabel Marant, Väska Balenciaga, Skor Zara. 

Den här onsdagen behövde få lite skimmer och glans över sig, nu när vädret beter sig som en svartvitfilm. Texten går dock inte alls i linje med de glittriga bilderna.  Startade morgonen med en rad toalettbesök och ville bara ge mig själv en rejäl käftsmäll för att jag inte sköter min kost. Tror min mage mår lika festligt som vädret. Igår konsumerade jag nämligen himmelsk pasta, knaprig pizza och andra friterade härligheter som att det inte fanns någon morgondag.

Jag har ju en inflammation i min soliga tarm som de tror är glutenkänslighet eller IBS. Himla begåvat att strunta i det och sedan må piss. Blir så himla trött också, då all näring bokstavligen talat transporteras ur mig. Jag ser liksom inte längre fram än till nästa tugga, noll konsekvenstänkande. Ska tillbaka snart och göra en ny gastro– och koloskopi. Inte svinpeppad på att få upp det där röret i stjärten igen, ännu mindre exalterad över slangen i halsen. Det är så flummigt för det går verkligen i perioder vad jag klarar att äta och vad som bänkar mig på dass.

Jaha, då har vi avverkat en morgon om min maghälsa. Härlig start på morgonen ändå.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och skölja bort svetten från Kampis och göra lägenheten redo för filmning! För snart kommer Ged och Lisa hit för att spela in en rolig video som kommer snart. Vi hörs lite senare! Just nu känner jag hur tiden bara springer ifrån mig, längtar tills i eftermiddag när jag ska få kvalitéttid framför min älskade vapendragare, datorn.

Glöm inte: Sol i sinne, brun inne <3

Isabel Marant_ Isabel Marant_ Isabel Marant_ Isabel Marant_

Isabel Marant_


7 kommentarer7 kommentarer om “That dress!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tjohej!

  Tips från en som hade IBS i 10 år, OAVSETT vad jag åt. Fick tips av en apotekare att ta 0,5 Imodium Plus med Dimeticon varje dag. Nu tål jag allt! Även en pizza med extra ost. Frågade min läkare som sa ”Ja det är ju inte bevisat att det funkar, men det kan inte vara farligt”, och körde på. Hoppas du testar och att det funkar lika bra för dig <3

  Svara
 • Vill tipsa om ett naturligt läkemedel som jag började använda för en vecka sen. Har vänt helt upp och ner på min mage, från besvärlig med 10-tal toalettbesök varje dag och full av gas, till lugn och balanserad utan gas. Som natt och dag!
  har haft problem senaste 10 åren, slutade äta gluten under tre år och då gick inflammationen äntligen ner och jag kunde börja äta gluten igen. Sen åt jag dåliga räkor i somras och fick magkatarr av stress på det så då var kaoset tillbaka. Men med Cynaramin märke jag skillnad från en dag till en annan och magen är äntligen lugn ingen!

  Svara
 • Alltså ….. Petra du är ett geni på att skriva ! Jag fullkomligt älskar alla dina texter . Jag vrider mig av garv samtidigt som du förmedlar tunga känslosamma saker på ett skickligt sätt så går rakt in i hjärtat !!

  jag är sjukt imponerad , fortsätt ladda din blogg med mändger av härliga texter .

  fin dag / E

  Svara
 • Ber dig, ta bedövningsspray när du ska göra gastroskopi!!!! Läkaren tyckte jag skulle testa utan och det var den vidrigaste upplevelsen jag varit med om och han vägrade avbryta. Så för guds skull, skippa inte bedövningssprayet! Tips!! Mvh *Tjej med IBS och bråck i magmunnen*

  Svara
 • Lider med dig! Jag har IBS sen typ 7 år tillbaka, bytte jobb från stresshelvetet och alla symptom blev så mkt bättre redan där men kan rekommendera Foodmap! Det funkar och även IBS tabletterna som finns receptfritt på apoteket.
  Lycka till!

  Sen undrar jag vart dina sjukt snygga halsband kommer ifrån? 😀

  Svara
 • Herregud vad du strålar!

  Svara
 • Bästa Petra! Menar inte att skrämma dig men ville bara skriva att OM du är glutenintolerant och ändå äter saker med gluten i så är det SÅ farligt. Även om du inte alltid känner av det så skadar det tarmen och förstör tarmluddet som tusan och risken för cancer är väldigt hög (sen ska man säkert vara superintolerant och tryyyycka i sig gluten för att få det?). Ville skriva det så du tar hand om dig, och som sagt, inte för att skrämmas! Du är bäst! <3

  Svara