Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:09 | oktober 31, 2018

Aw på Milles, Födelsedagsbrunch och Skaldjursfrossa på landet!

Jag skäms! Jag ligger ju så förbaskat efter i mina uppdateringar, ska vi kasta oss två helger tillbaka? Närmare bestämt till bästa tiden på veckan, fredag efter jobbet. Då jag, Mathilda, Fingal och Freddie tog en spontanaw på Milles. Efter ett tag anslöt även Luddz, min lillebror och Lorpan.

Min kära bror har blivit så stor! Tänk att han är 18 nu, i mina ögon är han fortfarande min lilla babyn! Efter awn, drog jag och Lorpan hem, bänkade oss framför Idol och beställde hem mat.

Dagen efter fick jag sms från den här stolstrålen som fyllde år lördagen till ära. Så jag och några andra damer firade henne med en pangbrunch på Milles. Både Ananda och min kompis Malin ska gifta sig nästa vår, så det blev en hel del bröllopssnack.

Linn Herbertsson landstalle-2

Därefter plockade Daniel upp mig och Markus i bilen och det bar av ut mot Ingarö. Linn och Mattias hade bjudit in till en pang skaldjursmiddag på deras magiska landställe.

Linn Herbertsson landstalle-3

Limpan hade dukat som ett riktigt proffs med ett maffigt blomarrangemang från Floristkompaniet.

Linn Herbertsson landstalle-5

Vi startade aftonen med mingel runt den legendariska köksön som är lika bra för förmingel, som drinkbord och frukostö. Har ju haft köksöar i mina två senaste lägenheter och om jag får välja så är det något som kommer finnas i alla mina framtida boenden. Det är så socialt, alla samlas alltid runt köksön och man behöver inte stå själv i köket och häcka när man lagar mat utan kan fortfarande vara en del av gänget.

Linn Herbertsson landstalle-11

Bästa och enklaste förrätten. Löjrom, creme fraiche, rödlök och dill på salta chips! Mums!

Linn Herbertsson landstalle

Gulliga värdparet.

Linn Herbertsson landstalle-11

Sedan stod skaldjursfrossa på schemat.

Linn Herbertsson landstalle-19 Linn Herbertsson landstalle

Hade så förbaskat trevligt. Det var minst sagt diskussioner med högt i tak, haha. Efter brakmiddagen stod dans runt köksön på schemat.

Linn Herbertsson landstalle-7

Damon hade med sig massa roliga presenter till värdparet. Roliga blinkande glasögon, en mikrofån som gick runt till var och en som vrålade ikapp med hits. När klockan slog 03.00 gick det dansanta gänget till sängs.

Linn Herbertsson landstalle-9
Dagen efter klev jag upp till en tänd brasa.

Linn Herbertsson landstalle

Och ett nystädat kök med en frukost som hette duga. Kan man få låna Linn som housemaid?

Linn Herbertsson landstalle-8

Hela ligan bänkade sig i soffan framför en riktigt dålig film, ”The end is near” men som blev hysteriskt rolig när alla i hela sällskapet skrattade ikapp.

Linn Herbertsson landstalle

Charlie, är väldigt selektiv med vilka hon närmar sig. Jag har försökt vinna hennes kärlek i flera års tid – men jag tror äntligen att jag fick ett genombrott för hon satt nog iallafall i mitt knä frivilligt i över två minuter, haha. Skam den som ger sig.

Sedan bar det av hemåt för seriemys och indiskt såklart! Vår söndagstradition!


2 kommentarer2 kommentarer om “Aw på Milles, Födelsedagsbrunch och Skaldjursfrossa på landet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ..och där dök ett bekant ansikte upp i form av Gustav, kul.

    Vilket fantastiskt blomsterarrangemang!

    Svara
  • Petra! Var kommer din teddyjacka ifrån?

    Svara