Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:31 | oktober 29, 2018

Weekly Plans

Vilmer vår ena PT som vi kör med på Kampsportslabbet är äntligen tillbaka efter sitt utlandsjobb. Så den här lunchen har vi blivit piskade i vanlig ordning. Måste säga att ha fasta träningstider måndag lunch är ett vinnande koncept, annars hade jag aldrig kommit iväg på måndagar. Senaste tre veckorna har min träning gått käpp rätt åt helskotta då mycket jobb, middagar och resor rubbat mina rutiner. Varför kan man inte bara prioritera träningen. Jag mår ju så mycket bättre då. Skärpning! På lördag bär det ju åter iväg igen, fast denna gången till NYC på livets resa. Ska försöka lura med Carro och Linn på massa roliga träningsformer.

Vi bokade precis hotellet Public som ser riktgt sjysst ut.

Men bäst av allt är att vi ska delta på Tony Robbins konvent: ”Unleash the Power Within”. Hoppas jag kommer hem fylld med inspiration från fyra dagarnas föreläsningar och grupparbeten. Vet inte alls vad jag har för förväntningar eller vad som stundar. I dokumentären står folk lite sektigt och vrålar ”Tony, Tony, Tony” med händerna i luften. Den här veckan blir intensiv som tusan i och med resan och förberedelser inför lanseringen av Her Hour. Samarbeten ska plåtas, skrivas och filmas. Hoppas jag får lite fler bröllopsbilder den här veckan, så jag får drömma mig tillbaka. Förhoppningsvis kommer också sista omgången av sample proverna för Adoore Sport (!) (!) – kommer slita upp kartongerna! Vill bara lansera plaggen, nu, nu, nu!

Nä, men hörni nu gluttar vi på veckans schema.

Måndag: Morgonmöte med Her Hour i vanlig ordning. Lunchpass på Kampis. Nu väntar kontorsjobb innan jag, Limpan och Carro ska sätta oss ikväll och boka restauranger och dylikt i NYC.
Tisdag: Morgonpass på Becore. Vid nio ska jag spela in en voiceover till en tv-reklam, därefter har jag möte med programmerarna för Her Hour. När klockan slår lunch bär det av till Nobis för att spana på Saras designsamarbete för Davidas. Slutligen ska jag iväg och plåta en kampanj som kommer upp under Black Friday i tunnelbanan. På kvällen har Forni bjudit in till en italiensk afton på La Aventura.
Onsdag: Morgonpass på Kampis. Efter lunch ska jag spela in en rolig film med alkoholfria drinkar tillsammans med sommeliern Ged hemma hos oss.
Torsdag: På morgonkvisten bär det av till Emelie på Hairtalk. Vi ska hitta på något nytt kul med barret och spela in en film för just Hairtalk hemma hos mig efter. Resten av dagen kommer spenderas på kontoret. Kvällen avslutas hemma hos Carro som bjudit in till en middag för sitt Kasthall samarbete.
Fredag: Ska stå framför kameran tillsammans med Angelica och Sara för ett samarbete. Sedan ska resten av dagen spenderas med Her Hour jobb. På kvällen ska väskan fyllas med roliga plagg till NYC. Vi flyger på lördag morgon. Det ser ut som att det ska blir strålande sol alla dagar vi är på plats, hurra!


7 kommentarer7 kommentarer om “Weekly Plans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra, kommer din och Linns pod tillbaka eller är den nedlagd? Saknar den så mycket!

  Svara
 • Jajamän! Nästa vecka är den back on track sörru ; ) Kramar!

  Svara
 • Tjohooo!!! Ni är bäst, kram!

  Svara
 • Kanske konstig fråga till detta inlägget men hade du och Markus er juridiska vigsel i Sverige innan eller efter erat bröllop i Frankrike? Du har inte berättat ngt om detta så hade varit kul att veta. Har själv lite planer på att gifta mig utomlands men vi vet inte riktigt hur vi ska lösa just den biten.. känns lite tråkigt att ha två vigslar men är väl så det får bli..

  Svara
 • Vi är faktiskt inte gifta än ”på riktigt” eller alla tror vi är gifta, haha. Men vi gifter oss juridiskt den 17 november i Stadshuset. Vi har väntat på den tiden i över ett halvår. Men alla trodde att vi vigdes på riktigt i Frankrike.

  Så boka i tid <3

  Svara
 • Jättesnygg halvpolo. Var kommer den ifrån?

  Svara
 • Oh lord, jag är så avundsjuk. :’D Jag hoppas på en ingående recension av upplevelsen på Unleash the Power Within. Gärna i podden (som jag såg gör come back nästa vecka)!! Jag tror det är ett helt fantastiskt seminarium.

  Svara