Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:14 | oktober 29, 2018

Höstens bästa modekap!

Cubus dam jeans
Randig stickad tröja, Jeanskjol.

Nu känns det för första gången som att hösten gör entré på riktigt, i alla fall tempraturmässigt. Äntligen är luften sådär härligt krispig – och jag vill bara bo in mig långa teddyjackor, den mysigaste stickade tröjan och lägga vantarna på de perfekta vardagsjeansen.

Stickat i alla dess former hör hösten till och ränder, går aldrig ur tiden, men känns lite extra hett just denna säsong framför allt när det kommer till stickade plagg. Babyblått är en av mina favoritkulörer så jag föll pladask för denna.

 Cubus dam jeans

Cubus dam jeans

Teddyjacka, Rutig Kavaj, Jeans. 

En trend som visades flitigt på catwalken och florerat på instagram senaste tiden är den instoppade kavajen i både jeans och kjol. Trenden fungerar perfekt under ett par boyfriend jeans. Pricken över i:et blir teddyjackan som är minst lika aktuell det här året som förra.

Gillar verkligen kulörer (och prislappen!) på den här från Cubus. Man kan lätt känna sig bylsig i teddykappan, men inte i denna – tycker den är precis lagom tjock.

 Cubus TeddyCubus dam jeans

Cubus dam jeans

Cubus

Dunjacka, Stickad Tröja, Jeans. 

En stark trend i vinter är den långa dunkappan. Hela modet är influerat av sportiga inslag den här säsongen, funktionella material i nya kostymer. Jag gillar verkligen kragen på den här från Cubus, ett annat stort plus är att den inte är så bylsig, utan har en slimmad passform.

De har jeansen, High Waist Hannah, är mina favoriter från Cubus, de finns i massa olika kulörer. De sitter som ett andra skinn och är perfekta i midjehöjd.

Cubus

Cubus

Stickad tröja, Dunjacka, Leggings.

Måste också slå ett slag för de här rutiga leggingsen som jag levt mitt liv i senaste tiden. De ser mer ut som ett par byxor på och är mjuka som en babystjärt. Just dessa jag bär på bilden är slut online, men finns i butik. Men de finns i ett annat tjusig rutmönster också, som finns tillgängligt även på nätet.

  

Cubus dam jeans

Rutig kavaj, Teddytröja, Svarta kostymbyxor. 

Mustiga toner hör hösten till. Den här nya lurviga förälskelsen har varit min trogna vapendragare sedan plagget gjorde entré i mitt liv. Matcha den till en rutig kavaj som du hänger över axlarna eller bryt av med en glansig kjol för en snygg kontrast. Det känns som att man går runt med en värmande teddybjörn.

Cubus dam jeans Cubus dam jeans Cubus dam jeans  Cubus dam jeans


12 kommentarer12 kommentarer om “Höstens bästa modekap!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt alltihop! En fråga.. vad anser du om Uggs? Är jag helt ute om jag köper ett par i år? Dom är ju så grymt sköna.

  Svara
 • Älskar UGGS, skönaste skon som finns ; )

  Svara
 • Haha alltså pallar knappt min egen kommentar nu. Ett inlägg där du minutiöst beskrivit alla plagg så undrar jag vart skorna är från bilden med de rutiga leggingsen.

  Svara
 • Jag tror de är från Nelly, heter chunky-någonting 🙂

  Svara
 • Yes, de är från Nelly ; )

  Svara
 • Snygg du är i röda läppar.
  Men, att skriva ”dunjacka” när det inte är en jacka innehållande dun är ju lite missvisande?

  Svara
 • Halsbandet? Var kommer de ifrån?? 😭😭😭😭

  Svara
 • Mango ; )

  Svara
 • Heh kanske inte har så mycket med budskapet av inlägget, men cykeln, vart har du köpt den? 😀

  Svara
 • Från Bike ID ; )

  Svara
 • Älskar allt, men min favorit var nog den första stickade!

  Svara
 • Snabb fråga: vilken stl har du i dunjackan?

  tack för en supeerhärlig blogg för övrigt! ❤️

  Svara