window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | oktober 22, 2018

Weekly Plans

Byxdress Mango (slutsåld online), Skor Mango, Polo Mango, Väska Givenchy Nathalie Schuterman. 

God morgon galningar!

Nu gör vi den här veckan. I skrivande stund sitter jag i taxin med Mathilda på väg till Arlanda. Ser verkligen framemot de här dagarna på Island. Vi har ett fullspäckat schema framför oss. Har ni några tips som man absolut inte får missa, ni som varit på Island? Eller några roliga måsten i Reykjavik?

Måndag: Landar förmiddag, transfer till hotel för att lämna väskor. Sedan fortsätter vi till Ion Adventure för lunch och bad/spa. Därefter tar vi oss tillbaka till Reykjavik och tar en tur på stan innan middag på Coocoosnest.

Tisdag: Vi blir upphämtade efter frukost och tar oss till Bioeffects kontor för att få en genomgång av varumärket, vi ska få en hudanalys och spana in deras lab. Därefter bär det av till deras växthus som tydligen ska vara en helt fantastisk miljö! Sedan tillbaka till hotellet, klämma in någon timmes jobb innan middagen på kvällen.

Onsdag: Vi kommer bli upphämtade på morgonen och kommer åka på en tio timmars tur till södra Island och de svarta stränderna. Sedan bär det av till vattenfall, stränder och natur. När vi kommer tillbaka från turen så ser vi om vi orkar ut käka, de har bokat ett ställe som heter Matbar annars blir det room service då vi flyger i ottan dagen efter.

Torsdag: Tidig taxi till flygplatsen. Bye bye Iceland! Vi landar runt lunch i Sverige igen. På kvällen ska jag snabbt förbi Ida Lantos lanseringsevent för sin Nellykollektion som jag vet kommer vara helt fantastisk. Ska bli så kul att se den.

Fredag: Ska plåta en reklamkampanj som ska synas nere i tunnelbanan under black friday. Sedan blir det kontorsjobb för hela slanten. Ska försöka hinna klämma in en sväng till SVT’s kostymförråd inför Bellas maskeradfest på lördag.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vet inte om det är sä sevärt men jäkligt bissart, penis museet i Reykjavik .

    Svara
  • Mycket flyg och inte verkar det bli mindre. Planeten håller på gå under.
    Frankrike, Island och New York bara senaste 2 månaderna typ.

    Ett stort problem bland alla influencer som ändå är förebilder som uppmuntrar till en livsstil som inte är hållbar.

    Svara
  • Förstår ärligt talat inte poängen med en sån här resa. Prova deras produkter, få kunskap om dom, och antingen rekommendera dom eller ej, kan ni ju göra utan att det ska behöva flygas dit??
    Det rimmar illa när ni, influensers som flyger extremt mycket (och som i detta fall, varför eg?) och samtidigt ibland klämmer fram inlägg om miljöhotet på vår (enda) planet!!`??

    Svara
  • Ja, jag håller med. Att resa är en lyx som INGEN har råd med.

    Svara
  • Hur ”inreder” man en rund/välvd vägg? Snälla ge mig tips!!

    Svara
  • Verkar som att ni redan har restauranger bokade men annars är Grillmarkadurinn mitt bästa tips! Helt sjuka kötträtter och tillbehör!

    Svara
  • Kan du inte länka till Saras outfit??

    Svara