window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:16 | oktober 21, 2018

Söndagssnack

Herregud, vad trött jag är. Det svider i ögonen, känner hur hela kroppen går på sista sparlågorna efter en intensiv vecka. Göteborgsvistelsen tog verkligen på krafterna. Det har varit långa dagar och många sociala tillställningar. Kände i veckan att jag tagit på mig lite för mycket jobb den här perioden. Avskyr känslan av att känna sig otillräcklig eller att tiden inte räcker till.

Men sitter ändå med ett leende på läpparna efter gårdagens bravader. Linn och Mattias hade bjudit ut ett gäng vänner på skaldjursmiddag som slutade med dans runt köksön in på småtimmarna. Inte en lugn stund med det gänget. I förmiddags låg alla kompisar utslagna i en hög framför tvn och skrattade ikapp till en riktigt dålig film.

Nu har jag och Markus ätit så mycket tikka masala (yes, jag fick min vilja igenom) att jag håller på att spricka. Min kära man (!) ligger och snarkar ikapp framför en Disneyfilm. Medan jag försöker samla kraft för att packa min resväska. Imorgon bär det nämligen av till Island med några av mina bästa kompisar för en pressresa för  EGF BioEffect Serum som tillverkas just där. Jag har alltid velat besöka Island, naturen ser helt makalös ut. Dessvärre ser det inte ut som att vädergudarna är på vår sida, prognosen ser riktigt bedrövlig ut om jag ska vara ärlig, haha. Men det kommer bli amazeballs ändå, utsikterna för sällskapet är nämligen bästa tänkbara.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och få ordning på allt.

Kika in lite senare i afton så kommer ett härligt inlägg från vår torsdagskväll med Magnum upp! Och imorgon kikar vi på hur min andra bröllopsklänning såg ut, fick precis de porträttbilderna som vi tog i all hast innan middagen.

Hoppas ni haft världens bästa helg fylld med skratt, hångel, kärlek och era nära och kära.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här