window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Magnum

20:14 | oktober 21, 2018

Glassig tjejkväll!

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné

I torsdags hade jag, Carro, Biderman och Maggan en riktig vardagslyx afton hemma hos mig. Vi skulle nämligen provsmaka Magnums nya ”made to be broken”. Ni har väl inte missat dem? Glassbägarna som man ”crackar” så hela täcket av choklad på toppen spricker. Det bästa är att det inte bara är choklad upptill utan hela bägaren är inklädd i ett generöst lager choklad.

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné
Jag hade dukat upp hela matbordet med Magnums senaste tillskott Chocolate & Hazelnut Praliné och Dark Chocolate & Raspberry. Alltså dra mig baklänges vad god Chocolate & Hazelnut Praliné var! Den är inte bara täckt i smakerna utan det är massa göttiga hasselnöt- och chokladbitar i hela glassen.

Ni måste prova den!

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné

Jag trodde faktiskt inte att Raspberry & Dark Chocolate skulle vara så god som den var! Men den var faktiskt över förväntan. Jag brukar ha lite svårt för ”frukt/bär” glassar, men denna smakade verkligen hallon.

Men inget slår nötglassar, om ni frågar mig. Men smaken är ju som baken.

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné

Efter att vi hade krängt tre pints var typ var det äntligen dags för frågestund i min soffa. Varför har jag aldrig använt frågefunktionen tidigare? Så kul ju!

Haha, det trillade in en drös roliga frågor. Som vem av karaktärerna i Sex and the City är du mest lik? Gud, så svårt! Jag svarade Carrie i all hast, men det vette fan är kanske mest lik Samantha. Lite obrydd liksom. Kanske inte lika mycket sexfreak som henne dock, haha.

Vem är ni mest lik?

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné

Fick en triljon frågor om vad jag bar för läppstift igår. Det är mitt nya favoritläppstift som jag gav till Pålle i förra veckan, som hon sedan hade på sig i Göteborg som jag sedan lånade tillbaka, haha. Det kommer från Bourjoux.

En annan rolig fråga var hur alla vi lärde känna varandra. Jag och Margaux blev faktiskt vänner för att jag hade sönder min telefon så ofta och det alltid var något strul med mitt modem så jag var inne i Teliabutiken på Humlegårdsgatan var och varannan dag. Tillslut började jag bara gå in i butiken för att hänga med Maggan. Sedan hade vi massa bekanta vänner, men hade liksom inte hängt själva innan. Så kul att man kan bli vänner på alla möjliga konstiga vis idag.
Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné Magnum Chocolate & Hazelnut PralinéMagnum Chocolate & Hazelnut Praliné

Tack för en så mysig afton tjejerna – och tack Magnum.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Glassig tjejkväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här