window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:49 | oktober 17, 2018

WE MADE IT!

Her Hour

Puh, vi hann precis på tåget. Överlycklig över att jag bokade hemfärd först 20.30. Varför ska man alltid göra allt fullt ut och ta i från tårna. Hade ett litet brekadown idag när det kändes som att allt höll på att gå åt pipan. Jag satt fast i en bilkö på jakt efter en ram som jag hade glömt tidigare i butiken och svor högt för mig själv. Pålle och Uchenna ringde och var helt förkrossade över heltäckningsmattan som de fått ansvar för att pussla in och skära till, som var rätt bökig att ha att göra med. När jag kom tillbaka till lägenheten låg de uppgivna på halva mattan och såg bedrövade ut.

Men sedan som ett under blev det ändå så bra tillslut. Jag är verkligen riktigt nöjd över vår insatts på så kort tid. Att vi hann måla om: både väggen, golvet och stegen, lägga heltäckningsmatta, handla alla möbler, sätta upp gardiner och material. Vi har ätit rätt sena middagar vid 21.30 och gått upp tidigt så nu känner man sig lagom marinerad. Känner mig som en rockstar som sitter i turnébussen hem efter sista spelningen.

Det bästa med mig, Pålle och Uchenna är att alla tre är väldigt starka gula personligheter. Vi har väldigt lätt för att hålla humöret uppe. Och bryter vi ihop så mynnar det oftast ut i ett asgarv några minuter senare. Vi sa det, att om Her Hour, går bra och vi någon gång i framtiden ska anställa en till person – då får det bli en organiserad jävel som kompletterar oss.

Nej, nu ska jag pussla ihop ett härligt blogginlägg från dagarna som gått som ni kan vakna upp till imorgon bitti.


2 kommentarer



2 kommentarer om “WE MADE IT!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här