window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

20:00 | oktober 16, 2018

Inred med belysning i fokus.

Royal design rabatt

Nu rivstartar vi ett riktigt roligt samarbete som kommer att löpa under ett halvår – säg hej till min nya samarbetspartner Royal Design. Oj, vad mycket kul vi ska hitta på tillsammans framöver. Exalterad kan milt sagt beskriva min förtjusning. Tänk att jag ska få botanisera bland deras sortiment och plocka ut mina godbitar. Ni kommer såklart också få vara med på den här resan. Jag håller på att jobba på några roliga tävlingar för er läsare.

Jag dras till lampor, som tjejer faller för Bradley Cooper. Det har alltid varit min passion. Det, och krukor. Jag har nästan en sjukdom. Ibland när jag kommer hem till vänner så går jag maniskt runt och släcker, flyttar om och dämpar belysningen. För mig ger rätt belysning på rätt plats så mycket mer än bara nödvändigt ljus. Vet inte vilka män ni har dejtat, men en klassiker är ju att det finns en allmän belysningskälla, i taket. Tack för det hångelvänliga ljuset. För just så är det ju. Ju större rum, desto fler ljuspunkter behövs.

Mitt bästa tips är att satsa på flera olika ljuskällor och rikta sin belysning rätt. Halleluja för dimmer.

Nu kör vi, rusta dig för årets mörkaste period med mysig belysning.

För att välkomna mörkret på absolut bästa sätt så har Royal Design just nu upp till 25 % rabatt på flera utvalda lampor i sitt sortiment. 

Klicka här för att komma till kampanjsidan och se alla utvalda produkter. 

Royal design rabatt

Den här tidlösa klassikern från Martinelli Luce har lyst hela vägen in till mitt hjärta. En lampa som är lika aktuell år efter år. Namnet Pipistrello, betyder fladdermus på italienska och de är just det som den formande lampskärmen påminner om, fladdermusens vingar. Dessutom ger den verkligen ett behagligt ljus, den perfekta ”myslampan” som skapar rätt stämning i ett rum.

Ni hittar den här – klick. Just nu har Royal Design 10 % rabatt på lampan. 

Royal design rabattRoyal design rabatt

Jag har länge letat efter en mindre lampa till vår glas hylla i vardagsrummet och jublade när jag fick hem denna från Light Years som passade som handen i handsken. Gillar att ljuset blir så centrerat och enbart kommer nerifrån. Kan tänka mig att den är riktigt tjusig på kontor som en skrivbordslampa. Denna kommer i flera utföranden.

Och är självklart också till rabatterad pris under perioden.

Du hittar Night Owl – här.

Royal design rabatt

Nu ska vi prata om en lampa som ligger mig varmt om hjärtat. Flos berömda klassiker Sarfatti som stått vid min sida i över 8 år snart. Det var den första ”designmöbeln” jag köpte. Jag hade suktat och trånat efter den i flera år men inte haft råd. Men en vacker dag fick jag tjugotusen kronor tillbaka på skatteåterbäringen – och då slog jag till.

Royal design rabatt

Den dinglade i mitt tak i min första lägenhet på Kungsholmen.

Royal design rabatt

Sedan åkte den med flyttlasset och prydde taket i drömlyan på Malmskillnadsgatan.

Royal design rabatt

Innan den slutligen flyttade med oss till vårt nya hem. Här ser den dock riktigt sorgsen ut, då jag varit en dålig matte och inte köpt nya lampor. Nu mår den lite bättre med nya färska lampor.

Även Flos lampan är det såklart rabatt på, 13 % <3 Ni hittar Sarfattifloslampan här!


3 kommentarer



3 kommentarer om “Inred med belysning i fokus.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • OMG vad fint! Älskade din första lägenhet och det var då jag började följa dig. Din Bxx light & Buster och Punch lampa fick mitt ha begär att svämma över och var dem första ”designklassikerna” jag köpte i lampväg. Mina cravings har nu vidgats från lampor till också stolar. Livsfarligt men fantastiskt kul!

    Svara
  • Så tjusigt!
    På tal om nåt helt annat som jag nu spanat efter sedan erat bröllis – har du någon vigselring? Om du har det, kan du inte snälla visa den? Älskar att se kombinationer eller höra om personer väljer att ha en ring.

    Svara
  • Jag såg på din instastorie att Barbie och kentavlorna är i förrådet. Du vill inte sälja dom? 🙂

    Svara