window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

22:00 | oktober 14, 2018

Tävla om en resa till Miami!

Miami

Just nu har jag kanske min soligaste tävling hittills på bloggen! Jajamän, jag säger som Will Smith, ”Welcome to Miami”. Nu kan nämligen någon av er bloggläsare kamma hem en resa till art deco paradiset Miami. Tack Refunder för att ni låter mig lotta ut så festliga saker till ER!

Jag kommer personligen ringa upp och sjunga och meddela någon av er festliga läsare i början på november. Wow, nästan som att gratulera folk på Nyhetsmorgon som vunnit på Triss. Visar det sig att du bor i Stockholm kommer jag för tusan förbi med skumpa och tårta sjungandes Welcome to Miami, det lovar jag. Innan sommaren mötte jag upp en härlig vinnare som vann en sista minuten resa med Refunder.

Okej, åter till vinsten. Miami, Amerikas riviera. Staden som badar i sol, omringad av vajande palmer, milslånga stränder, ett galet nattliv, shopping som hette duga och trendiga restauranger och barer i var och varannat hörn för att inte tala om hotellen som är i världsklass.

HUR DU TÄVLAR? 

1) Beskriv kort i fältet nedan vad du helst skulle göra på din drömresa.

2) För varje 100-lapp du handlar för genom Refunder (under tävlingsperioden) får du en extra vinstchans. Handlar du totalt för exempelvis 1000 kr under tävlingsperioden får du tio extra vinstchanser osv.

3) I början på november 2018 meddelar jag vinnaren.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGSSIDAN. 

Jag tycker verkligen staden har allt – och då har jag bara varit på South Beach. Nästa gång vill jag se mer av Miami.

Jag och Forni var där för två år sedan – och trots att de första dagarna bjöd på sämre väder fanns det gott om saker att göra på dagarna. Miami är verkligen en legendarisk feststad med några av världens fetaste klubbar. Vi var där över halloween och tjusiga partysugna gäng strömmande in från hela världen. Det var precis som jag hade föreställt mig. Hela Ocean Drive flödar i neon och det känns som att du kliver rakt in i Will Smiths musikvideo ”Welcome to Miami”.

Om du tröttnat på stranden finns det gott om arkitektur att vila ögonen på. Det finns mängder av smaskiga hus som är ögongodis för en art deco älskare som jag.


Och när du är klar med det kan du lätt spendera hela semesterkassan på en shoppingrunda eller ta en buss eller hyra en bil till någon av alla stora outlets som ligger belägna utanför South Beach. Vi hann dessvärre inte med det sistnämnda under vår vistelse, men flera kompisar har skvallrat om att de outletsen är riktigt bra.

Faena

Faena

Vi åt lunch på hypade hotellet Faena. Jag hade verkligen velat bo där nästa gång jag besöker South Beach.

Okej, nu till det festligaste maten är verkligen i världsklass. Vi hann med middag på Zuma, Prime 112, Matador, Hakkasan, Faena, Byblos och Casa Tua (sägs vara en av världens bästa italienare, jag kan bara instämma). Ni får inte missa det stället om ni åker till South Beach, det känns som att man sitter i någons privata trädgård eller vardagsrum.

Sinnessjukt bra nattliv i Miami.

Vi var som sagt där över halloween och hela staden kryllade av utklädda människor. Efter mycket om och men lyckades jag övertala en minst sagt missnöjd Forni att klä ut sig, hon avskyr nämligen det.

EDITION-Lobby-Main-1870x1400

Vi bodde först några nätter på The Edition, som i särklass är ett av de bästa hotellen jag bott på.

Det var ingen dålig frukost man gick till mötes varje dag. Deras á la carte meny har allt man kan önska sig.

Festligast av allt? De har en nattklubb i källaren med både bowling och skridskobana. Som fyndigt nog också går under namnet: ”Basement”.

Sedan hoppade vi vidare till Delano, en riktig Miami-klassiker och det är alltid fest och mingel på hotellet.

Delano-pool-eve-

Även om jag föredrog The Edition, eftersom det var sprillans nytt och ultramodernt, så hade Delano ett härligare poolområde.

hakkasan-miami-gallery-5

Hakkasan är en modern kinarestaurang med en meny som får mig att börja dregla.

casa tua

Missa inte Casa Tua.

casa tua

Om ni väl bestämmer er för att gå dit så är det två rätter som jag varmt rekommenderar. Japp, ni har redan listat ut det tryffelpastan var inte av denna värld.

casa tua

casa tua

Ni ser den här lilla fluffiga saken. Den var fylld med varm chokladsås som rann ut likt niagarafallen när man satte skeden i skapelsen. Bästa chokladfondanten jag fått äran att sätta tänderna i. Man kan lugnt säga att det var slagsmål om innehållet.

Vill ni ha fler Miami tips så tycker jag att ni ska besöka ”Red Visitor” tycker alltid att de har bra resetips.

Om du är osäker på hur Refunder fungerar – kan du läsa mitt tidigare inlägg här! 


8 kommentarer



8 kommentarer om “Tävla om en resa till Miami!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken spännande tävling! Jag har aldrig varit i Miami men alltid velat åka! Min drömresa skulle vara att få njuta av solen, shoppa som en galning, äta god mat, dansa på kvällarna, ligga vid en pool på dagarna, upptäcka massor och ha någon att skratta med.

    Svara
  • Jag skulle möta upp min älskade bästis som bor i LA sedan 10 år tillbaka, och som har en syster som bor i Miami som vi SÅ många gånger sagt att ”vi måste åka och hälsa på ihop”, men det har ännu inte blivit av. Min kompis gör karriär i USA, jag hemma i Stockholm, vi tar extremt sällan semester och ses ännu mer sällan, så det vore helt fantastiskt att få mötas upp i Miami och unna oss allt som vi annars inte gör! Ser framför mig oss två, hand i hand på rullskridskor längs med Miami Beach (japp jag har köpt in mig helt på den stereotypa bilden av Miami ;)) och blir lycklig av bara tanken. Hoppas den kan bli verklighet!

    Svara
  • Om jag hade vunnit en resa till Miami hade jag rest tillsammans med min bästavän. Vi har känt varann i 12 år och vi har pratat såå länge om att göra en resa tillsammans. USA har alltid varit ett resemål som kommit på tal så detta vore perfekt.
    Vi både gör karriär och har svårt att få ihop tiden trotts att vi både bor i Stockholm. Vi kämpar för få ihop ett träningspass tillsamman eller en snabb fika alt en middag. Så om jag skulle resa iväg med henne skulle vi ta dom där långa promenaderna, shoppingturerna eller middagarna vi inte hinner här hemma i Stockholm. Jag skulle vilja gå i Miami tillsammans med henne och Catch up allt vi inte hinner här hemma.
    Middagar, vin och långa samtal är vi experter på så det hade det blivit en hel del. Och såklart träning och shopping. Veeeem älskar inte shopping?

    Svara
  • Jag och min pojkvän har distansförhållande. Jag bor i Sverige, han bor i England och hans familj bor i Miami. Om jag vann denna resa skulle jag ta med min pojkvän, som inte har träffat sin familj på ett bra tag nu och åka till hans underbara familj. Jag har bara haft chansen att träffa dom en gång under vårat förhållande och det skulle göra både mig och min pojkvän så lyckliga att få spendera mer tid med dom.

    Svara
  • Om jag vunnit hade jag först gjort en segerdans och såklart blivit överlycklig! I Miami hade jag levt ”the american dream”. Har aldrig varit i Amerika, vilket är en av mina drömmar. Hade hängt vid stranden, shoppat och njutit av massa god mat. För mig är maten bland det viktigaste på en resa, kan äta ett extra mål om dagen bara för att hinna smaka på så mycket som möjligt!

    Svara
  • Med tre barn är sannolikheten fantastiskt liten att man som person få leva Miamilivet. Hur underbart det första än är. Så ja. Jag förtjänar att få åka iväg, shoppa, njuta, dricka drinkar och sova ut. Reason enough right? 😘 🙏🏻😂 Får väl fortsätta shoppa på Refunder fram tills reseavgång. 😘

    Svara
  • Hej Petra! Jag har aldrig varit i Miami och det absolut första jag skulle göra är att pallra mig ner till Miami Beach och ligga raklång. Sedan skulle förmodligen rastlösheten ta över. Då skulle jag strosa runt i staden, kika på gatukonst Wynwood, ta instagram vänliga bilder på arkitekturen (Art Deco), plocka snäckor på Sanibel beach, shoppa, poolhänga och beställa en galet god guacamole och oförskämt många margaritas. Om utrymme finns skulle jag även besöka Key West och leta alligatorer i Everglades. Vad jag utan tvekan skulle göra är att testa de barer och restauranger som både du och Forni har tipsat om i era bloggar. För det absolut bästa jag vet är att klä upp sig och känna sig snygg, ta en drink i en härlig stimmig bar innan man går vidare till en härlig pulshöjande restaurang, för att avsluta på en magisk klubb under bar himmel. Gud vad festligt jag ska ha det i Miami om jag vinner denna resa! Feel good resa deluxe!

    Svara
  • Drömresan med min snart 18åriga dotter!! Vi har både med USA på våran bucketlist och Miami kan vi absolut börja med 🙂
    Pappa och dotter resan lär ju börja någonstans.

    Svara