window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | oktober 14, 2018

Svettbonanza, Knasiga fötter, Kompisar med fina garderober och Spontan jazzkväll i gamla stan!

Men hörni hoppas ni haft en magisk helg! Svårt att inte ha det när Sverige bjuder på medelhavsvärme, typ. Innan vi kikar på helgen så tycker jag vi vrider tillbaka klockan och kikar på vad tusan jag hittat på i veckan. Jag har tagit tag i en sak som jag tänkt på forever, nämligen mina knasiga fötter. Jag spelade basket när jag var yngre och vrickade fötterna om vart annat så mina ledband är lika slitna som dagen efter en brakfylla. Vilket resulterat i att jag går väldigt snett. När jag var yngre hade jag inlägg, men sedan lyckades jag såklart slarva bort dessa. Och nu har jag börjat märka av att knäna tar stryk så lika bra att ta tag i dilemmat innan det är försent.

Fotmaskinen och undersökning klargjorde att jag hade en väldigt speciell fot, haha. Anyway, nu har jag shoppat på mig två sulor och fått med mig massa övningar hem som jag ska utöva, så får vi se om det blir bättre.

Det har inte blivit lika mycket träning den här veckan. Men våra två pass på Kampsportslabbet har jag iallafall checkat av.

Fy fan så här mår man efter. Avskyr det där bandet som man ska dra framåt med lutning och motstånd.

Det har inte blivit så mycket träning, men däremot en hel del godis. Tror dessvärre att jag mumsat sura ess hela veckan. Jag är sådan periodare när det kommer till godis, men just nu har jag fått sötad tand.

Vi har även hunnit med att se A star is born på bio. Helskotta vad bra den var. Herregud, Bradley Cooper! Han är inte bara härlig att vila sin ögon på, han kan dessutom sjunga som en gud, är en jädrans skådis och ja, tydligen även producent. Lite som ett kinderägg. Okej, och Lady Gaga – vilken pipa!

Ni måste se den, men bered er på att ta fram näsduken. Linn snyftade så högt att hela salongen vände sig om, haha.

Spenderat en hel del av min vakna tid tillsammans med Pålle och Uchenna.


En silltallrik på Sturehof slank ner en lunch med den här favoriten.

Blev förälskad i den här lampan som MeliMeli precis fått till sitt kontor. Vi sitter ju tillsammans med dem för Adoore.

Jag skulle spela in min första ”haul” för Chiquelle– det gick sådär, haha. Lorpan nynnande Pretty Woman soundtracket och försökte få mig i rätt mood.

Sedan hoppade jag in i den här skimrande stassen från Ganni som jag fått låna av Mira. Den är så tjusig – och så dyr dessvärre. Tur att man kan få dela den med sin kompis.

Nationalmuseum var pampigt som aldrig förr. Ska smita förbi där snart utan all folkmassa.

Efter öppningen drog den här kulturella kvartetten spontant vidare till gamla stan.

Ovetandes om att det skulle bli en magisk afton. Det kändes som vi var utomlands, i Paris för en kväll. Vi startade med allas favoritdrink, Penicillin på Tweed. Den påminner om en whisky sour, men är rökigare och inte lika söt. Mums.

Jag och Murvas som hade dragit på sig sin mest kulturella look öppningen till ära.

Därefter hoppade vi vidare till en bar innan vi slutligen hamnade på Stampen som bjöd på liveuppträdande och jazz.  Sommade runt 01.00 med ett leende på läpparna. Älskar spontana äventyr, mer sådant i mitt liv tack.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Svettbonanza, Knasiga fötter, Kompisar med fina garderober och Spontan jazzkväll i gamla stan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vita koftan😍 så mysig!!! Vart kommer den ifrån?👌🏼

    Svara
  • Den är från &OtherStories <3

    Svara
  • Vart kommer din fina glittriga väska från?

    Svara
  • Stella McCartney ; )

    Svara
  • Jag såg på din instastorie att Barbie och kentavlorna är i förrådet. Du vill inte sälja dom? 🙂

    Svara
  • Var kommer dina träningstights ifrån, med stjärnorna? 😀

    Svara
  • Var kommer den beiga tröjan från med de röda kanterna? Så fin!! 🙂

    Svara