window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:14 | oktober 12, 2018

Snart lanserar vi Adoore Sport!

Adoore Detta är inte det färdiga samplet. Utan i det korrekta provet är meshdelen förminskad och tightsen förlängda. Sedan kommer det ett matchande linne och jacka i samma tjusiga kulör. Sportkollektionen är rätt stor, för att vara oss. Så det blir en hel del plagg. 

Men god lunch mina kära vänner!

Hur mår ni idag? Min morgon startade på sämsta möjliga vis då jag försov mig, slog i tån och fick turbocykla för att hinna till mitt möte vid 09.00 på Adoore. Jag sätter alltid ett alarm på våra sonoshögtalare så jag måste springa ut till vardagsrummet för att bli av med oljudet, sedan råkade jag sätta på Nyhetsmorgon och då slumrade jag såklart till i soffan och vaknade i panik en timme senare 08.15.

Men efter två minuter med det drömgänget på Adoore hade alla negativa känslor från förgående timme runnit av mig. Nu känner jag mig istället löjligt exalterad, likt ett barn på julafton. Adoore Sport börjar äntligen se riktigt bra ut efter några vändor med samples fram och tillbaka.

Vi har haft litet problem med frakten och bestämt oss för att skjuta på höstkollektionen till efter jul för att inte åka på onödiga avgifter som sväljer hela budgeten eller onödiga utsläpp för den delen. Det är två vinterjackor som är så förbaskat fina, så det gör lite ont i hjärtat att stryka dem men det blir försent att släppa dessa då. Kill your darlings som det så flott heter. Men så får det bli ibland. Alla andra plagg kommer vi släppa i droppet efter nyår och Adoore Sport kommer nu i slutet på november.

LÄNGTAR SÅ MYCKET TILL LANSERINGEN!

Det finns få saker jag brinner så mycket för som träningskläder. Freddie, min partner i crime, sa att han aldrig sett mig så uppeldad över något.

Adoore

Måste skaffa en ny lampa till Adoore kontoret. Det är riktigt obehagligt knallgult ljus i rummet ljust nu. Men okej skit i ljuset. Har alltid drömt om ett beige kostymkit – och nu har jag äntligen ett. Detta släpps efter jul.

Adoore

Kostymbyxorna är helt insane. De känns nästan som ett par kompressions tights, de sitter som en smäck.

Adoore

Byxorna kommer i flera kulörer <3


4 kommentarer



4 kommentarer om “Snart lanserar vi Adoore Sport!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul med ny kollektion! Hälsa Freddie att han är mycket bra att ha att göra med.

    Svara
  • Visa mer från kommande kollektion som kommer efter nyår så man har något o längta efter ❤️

    Svara
  • Snälla snälla inkludera mobilficka i dina träningstights ♥️

    Svara
  • Din vita T-shirt var köpte du den

    Svara