window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:02 | oktober 11, 2018

Nu lanserar vi snart – med hjälp från er!

Gud, snart lanserar vi äntligen vår baby som vi slitit med så länge. Var hos våra fantastiska IT-killar igår och vred och pillade med det sista. Startade morgonen med frukostmöte på Sturebadet med Uchenna och Pålle för att gå igenom kommande annonseringar och nya roliga idéer samt framtida pitcher.

Nu behöver jag er hjälp igen. Ni är ju så briljanta och smarta hela högen. TACK FÖR ALLA TIPS I GÅRDAGENS INLÄGG. Nu har jag ju stenkoll på läget – tack vare er ju.

Nu mjölkar jag er lite, men era åsikter är otroligt viktiga för oss och vi vill höra vad ni tycker. Skulle bli så glad om ni orkade kommentera med era tips och råd.

Vilka sidor bläddrar ni först fram till i ett magasin? Eller besöker en sajt?

Vilka är era favoritsajter?

Vad saknar ni?

Vilka reportage skulle ni vilja se mer av?

Har ni förslag på roliga artiklar?

När det kommer till youtube och video? Vad tycker ni saknas? 

Vi håller nämligen på att sjösätta en ny sajt – mode, styling, shopping, inredning, livsstil, resor, skönheter. Förhoppningen är att den kommer att sticka ut från mängden med sin personliga prägel. Det kommer inte att vara ett bloggformat – men allt kommer förmedlas med glimten i ögat med en tydlig avsändare med färgstarka åsikter. Jag tror och hoppas att vi är något bra på spåret, det känns bra i magen iallafall.

Känns helt absurt att ha två anställda helt plötsligt. Härligt ändå att jag lyckats teama upp mig med Sveriges härligaste och kloka brudar. Inte nog med att de är otroligt drivna och bra på de dem gör, de är dessutom två löjligt färgstarka karaktärer, som alltid har ett leende på läpparna. Lyllos mig som får spendera tid med de godingarna varje dag.


21 kommentarer



21 kommentarer om “Nu lanserar vi snart – med hjälp från er!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är din vita stickade tröja ifrån?

    Svara
  • &OtherStories <3

    Svara
  • Måste få med detta, något jag inte kan förstå storheten i: Alla dessa modereportage i samtliga magasin. För mig känns det mest som sidor för inbördes beundran mellan er som jobbar med detta. Jag är MYCKET intresserad men finner noll inspiration i dessa sidor. ÄLSKAR däremot Stylebys serie där man får kolla in i coola tjejers garderober osv, mycket mer inspirerande. Även vanliga kollage tycker jag ger mig mer: ”Detta skulle jag packa för en resa till…”

    Okej, sorry för hård kommentar kanske 😅 Tänkt på detta i flera år men inte fått det ur mig. SÅ, inga modereportage från öknen/NY/stranden röstar jag för!

    Ser mycket fram emot lansering 🤩

    Svara
  • Håller med – har noll intresse av moderepotage men är besatt av serien att kolla i andras garderober!

    Svara
  • Instämmer helt! Kunde nästan varit jag som skrivit ovanstående. Ytterligare något jag saknar är hållbarhet inom mode och konsumtion samt klädvård. Är så satans skittrött på all denna konsumtion.

    Svara
  • Haha jag håller med dig, trodde jag var ensam om det 😄

    Svara
  • +1!

    Svara
  • Haha håller SÅÅÅÅÅÅ med. Tänkt på detta i alla år. Fattar inte grejen med modereportage alls?! Älskar kollage och dagens outfit på bloggar dock

    Svara
  • Super tack för inputen <3 <3 Det kommer vi ha åtanke! Det kommer massa roliga hemma hos reportage och stilreportage ; ) Kramar!

    Svara
  • Ni kan få göra ett gör-om-mig-reportage hos mig. I stort behov efter att renodla min stil som 47-åring!

    Svara
  • Vilka sidor bläddrar ni först fram till i ett magasin? Eller besöker en sajt? Älskar stylebys mode sidor med olika ihop plock med inspiration av pågående trender. Älskar deras hudvårdssidor där flera personer med olika yrkesroller får tipsa om deras rutiner och måsten i hudvård/beautyväg . Sedan är det kul att få kika in i folks garderober med tillhörande intervju.

    Vilka är era favoritsajter? mango, zara, skincity, revolve, &otherstories mm

    Vilka reportage skulle ni vilja se mer av? hudvård, smink, mode, inredning, hälsa

    Har ni förslag på roliga artiklar? hur man ska klä sig efter sin kroppstyp

    När det kommer till youtube och video? Vad tycker ni saknas?

    Svara
  • Favoritsajter: Inspirerande bloggar, Sofi Fahrman, Chloe Schuterman, Michaela Forni, din blogg såklart, samt
    Reportage att se mer av: Resor, Tips på ställen att plugga, sminktips för olika hudtyper, träningstips, yoga
    Youtube och video: Här saknas mer personlighet, hemma hos reportage hos stilikoner, vad har personer i sitt badrumsskåp, garderob tour osv

    Svara
  • Jag saknar modereportage till oss kvinnor som är petite. Nu är det mer vanligt för kvinnor med kurvor, att det visas på catwalken och i olika sociala medier, samt de som är ”normal”, eller hur jag ska uttrycka mig. Men jag finner sällan tips eller kläder som passar mig som är 1.60cm. Det tycker jag är tråkigt. Jag förstår att det är svårt att nå ut till ALLA, men något tips eller liknande då och då skulle vara trevligt 😀

    Svara
  • Åh ja, lite fler olika former och längder. Jag är också 160, men kurvig. Dock strl S-M, så jag är ju inte ”större”. Jag passar inte in någonstans 🙂

    Svara
  • ”Hemma hos”reportage är ju livet! 😄

    Svara
  • Ja inga konstiga modesidor (ha ha.. som ngn nämnde öken) där inget av kläderna passar in i verkliga livet. Gillar plocksidor med blandat kläder och accessoarer. Hudvård och smink. Tips på roliga restauranger och fik för frukost, lunch, middag och fika i olika städer. Tips på härliga hotell, böcker, serier, bubbel, vin.. ja allt som gör livet härligt:)

    Svara
  • Vilka sidor bläddrar ni först fram till i ett magasin? Eller besöker en sajt?:
    Jag skrollar alltid förbi reklam inlägg om det inte är ett årerkommande sammarbete, gillar dina med Cubus tillexempel. Ogillar när samarbetspartnern byts med täta mellanrum, ex: kvartal 1 är A-krämen BÄST, kvartal 2, är B-krämen den bästa någonsin, kvartal 3…
    Gillar de personliga, för glossigt går bort, läser ju bloggar för att följa någons liv.

    Vilka är era favoritsajter?
    Löwengrips blogg är riktigt snygg nu, fräsh. Sen gillar jag din site mer nu än innan, så varma toner.

    Vilka reportage skulle ni vilja se mer av?
    Relationer, träning, din matlagning. Lite mer Affordable/Lyx repotage, mycket av det du visar upp är alltid lyx.

    Har ni förslag på roliga artiklar?
    Gör om enkelt hemma. Procent på Basplagg i garderoben (bästa basplaggen) Meet and greets. Veckans pirr/garv, vad gjorde dig extra lycklig och varför?

    När det kommer till youtube och video?
    Tycker du kan ta in Margaux som konsult på detta, härligaste Youtubern around.

    Svara
  • tycker det saknas mer personlighet, så som bloggarna var förr ungefär 🙂 alltså samarbeten och proffsiga bilder i all ära, men samtidigt kan det bli lite tröttsamt också. håller med ovan som tipsar om typ ”hemma hos” , eller man får se någons garderob eller personliga saker, inte modereportage i öknen, det finns hos de stora modehusen ändå det räcker 🙂 typ lite mer närhet, casual, make sense? 🙂

    Svara
  • Jag saknar kontinuitet och mer realtid i bloggar, trist att läsa om förra helgen en vecka sensre, speciellt när man redan sett allt på instagram haha..

    På nätet och i magazin föredrar jag oftast ”ihop-plock” framför påkostade moderepotage, typ som i style by där olika personen plockat ihop kläder mm inför en specifik resa. Typ ”Mikaela packar inför San Remo” och så är det plagg, accessoarer, nån livsstilspryl som passar just där.

    Svara
  • Hade velat ha restips till udda ställen. Som folk vanligtvis inte åker till när man har semester. Gärna mycket streetstyle och mode berättelser från ”vanliga” människor. Vad är deras syn på mode? När började deras intresse eller finns det överhuvudtaget? Ungefär som ”People of New York”.

    Svara
  • Vilka sidor bläddrar ni först fram till i ett magasin? Eller besöker en sajt?
    Konkreta reportage- kläder som finns i butik, modereportage, bilder.

    Vilka är era favoritsajter?
    Förutom bloggar: elle, devote, dailyforni

    Vad saknar ni?
    Aktuella mode reportage med det som finns i butik nu, men även konkreta hemma hos reportage

    Vilka reportage skulle ni vilja se mer av?
    Hemma-hos, i min väska

    När det kommer till youtube och video? Vad tycker ni saknas?
    Outfit-sammansättning, tips på vad som passar med vad, före-efter make overs

    Svara