Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | oktober 10, 2018

Så stylar du höstens snyggaste plagg – kjolen.

Fendi
Kjolen associeras ofta med sommar, värme och sol men denna höst tar vi med oss plagget in i de kallare månaderna. För att skydda benen från kyliga vindar satsar du på en vadlång variant och parar ihop med ett par stövletter.

Fendi

 

Höstens snyggaste kjolar

1. Väska 2. Kjol 3. Kavaj 4. Klackar 5. T-shirt

Höstens snyggaste kjolar

1. Skor 2. Kjol 3. Stickad tröja 4. Väska

 Höstens snyggaste kjolar

1. Stövlar 2. Halsband 3. Kjol 4. Kappa 5. Stickad tröja 6. Väska


9 kommentarer9 kommentarer om “Så stylar du höstens snyggaste plagg – kjolen.”

  Petra, har du (nu eller haft) tandställning på insidan av dina tänder?

  Svara

  Nope, men hade nattandställning i en jädrans massa år. Den var glittrig och blå, man var tvungen att ha på sig typ en mössa som man spände fast gummiband i ihop med själva tandställningen. Himla flott period i mitt liv, men fina tänder fick jag.

  Svara

  Tycker att det är så jädra snyggt på alla bloggerskor som kör barbent året om, men på mig, nej. Jag blir blek (går att lösa, jag vet) och väldigt kall.

  Svara

  Tycker som du. Det blir ju kallt!
  Men vill gärna ha klänning eller kjol, vad gör man då?

  Svara

  Jag tar helt enkelt på mig strumpbyxor, men det är inte samma tjusning i det tyvärr :-/

  Svara

  Jag går barbent nästan hela året. Ett hett tips är att satsa på stövlar med högt skaft – ett par beiga/bruna och ett par svarta. Det är perfekt att ha under kjol och klänning, så kan du rocka looken året om.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här