Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | oktober 9, 2018

Leather Obsession

Japp, den här jackan hade jag kunnat spendera 365 dagar om året i. Wow, den är lika åtråvärd som en iskall cola light när man är riktigt törstig. Jag ville bara säga det.

Nu ska jag återvända till mitt planerande av lägenheten jag ska styla i Göteborg, framtidens boende – det är ett forskning/bostadsprojekt som handlar om hur vi kommer att vara bosatta framöver. Istället för att räkna kvadrat, så ser man till kubik, otroligt intressant. Flexibla väggar, kollektiv – lösningarna på bostadsbristen handlar inte bara om att bygga mer – utan också smartare.


12 kommentarer12 kommentarer om “Leather Obsession”

  Ser ut som du har två stödben på andra bilden 😂😂

  Svara

  Usch, tänk om fuskskinn kunde bli lika accepterat i modebranchen som fuskpäls (även om det inte är så miljövänligt). Tycker det vore obligatoriskt att titta på filmer och bilder på hur hundar flås levande eller hur kalvar och kor blir torterade till döds innan man köper skinn bara för att man har ett ”leather obsession”.

  Svara

  Alla våra kommande plagg från Adoore är i ett magiskt fuskskinn som känns och ser ut precis som äkta skinn. Det kostar typ lika mycket som riktigt skinn, men är fake. Så det kommer mycket bättre alternativ nu på marknaden som inte är så plastiga.

  Svara

  Petra!
  Jag har en lägenhet i Göteborg jag skulle vilja hyra in dig för rådgivning. Du har inte en timma över när du är i Göteborg?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här