window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | oktober 9, 2018

Babyshower för Dasha och Douglas, Middag på Videgårds och Stockholms bästa Tikka Masala.

Petra Tungarden blogg

Startade lördagen med att snarka ikapp tydligen. Markus var överlycklig över att han lyckades föreviga detta unika ögonblick på film och skickade genast skadeglatt ut filmen till Forni och Damon. Jag antar att han var berättigad till det efter alla filmsnuttar han själv fått medverka på. Med svansen mellan benen gick jag upp och gjorde kaffe och blickade ut över våra torkade blommor. De är så vackra, som två konstverk.

Petra Tungarden blogg

Sedan tog jag mig i kragen, la dagens kaka och cyklade ner till Sturegallerian för att möta Carro. Vi skulle nämligen för ovanlighetens skull till barnbutiken. Herre min gud man kommer ju bli ruinerad när man ploppar ut en sådan där liten köttlimpa. Både jag och Carro ville ha precis ALLT. Kläder är helt klart gulligare i miniatyr. Tillslut hittade vi det perfekta kittet till lilla Korven.
Petra Tungarden blogg

Efter en effektiv och lyckad shoppingtur satte vi oss på Grodan utomhus under värmelamporna.

Petra Tungarden blogg

Det blev en riktig hösträtt med älgkorv, kantareller, grönkål och potatispuré.
Petra Tungarden blogg

De här favoriterna kom och crashade vår lunch innan vi traskade hem till Dasha och Douglas som bjudit in till baby shower.

Fått kanske en triljard frågor på instagram om vart min tröja kommer ifrån – den kommer från &Otherstories och finns i butik nu, ni hittar den här klick!  Stövlarna kommer också från &OtherStories (klick!) och kjolen från Realisation (klick!).

Dagens stjärna och discokula Dasha. Har typ aldrig skådat någon som klär så fantastiskt bra i att vara på smällen. Dasha strålar verkligen.

Petra Tungarden blogg

Det var ungefär en miljon barn på baby showern och en jädrans massa vuxna. Så ljudnivån var ungefär som på Andys lekland, haha. Det är bara att vänja sig, det är väl så här ens fester kommer att se ut framöver. Trots ljudnivån så var det förbaskat trevligt. Det hade styrt allt så bra. Vissa av singelkillarna var i chock. Några av Dashas killkompisar undrade om Dasha hade hyrt in massa barn till festen, för att det var en ”baby shower” – haha.

Festligare mama får man leta efter.

Tre timmar senare tog jag armkrok med den här favorit kvartetten och traskade tillbaka till Sturegallerian. Vi skulle nämligen prova Videgårds nya resturang, som ligger i gamla Escaliers lokaler. Wow, vilket ansiktslyft restaurangen var så fint inredd.
 Maten var tio poäng. Som ni vet är jag ju lätt besatt av syrlig mat. Konceptet är en mix av japansk och peru fusion.

Det kändes som att vi beställde in hela menyn, det trillade in härliga rätter en efter en.

Där är han, the masterbrain bakom restaurangen – herr Videgård himself.  Himla mysig person.


Dagen efter vaknade jag redan klockan sju. Ungefär samtidigt som Markus gick och la sig efter sin UFC-natt. När klockan slog tolv hade jag redan hunnit städa, träna och det var dags att möta Forni och Bosse för en långpromenad runt Djurgården i ett krispigt soligt höst Stockholm. Och Morris såklart, hur kunde jag glömma honom.

Efter promenaden var det dags att fylla på depåerna med kolhydrater på Systrarna Voltaire. Efter en foccacia och en mazarin knäckkaka kunde jag knappt gå därifrån.

Petra Tungarden blogg

Jag masade hem till Lorpan, la min middag på hyllan och beställde istället hem Foodora från mitt favoritställe Bollywood. Alltså gah! Om ni älskar indiskt så måste ni prova att lägga en order där om ni bor i Stockholm. Herregud, deras Tikka Masala är världsklass. En matkoma senare avslutade vi söndagen framför en svinbra Disney film: ”The greatest game ever played”. Åh, ni måste se den, perfekt feelgood film.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Babyshower för Dasha och Douglas, Middag på Videgårds och Stockholms bästa Tikka Masala.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är ”paris” tröjan ifrån? Sjukt läcker!

    Svara
  • Det finns länk till tröjan i inlägget ; )

    Svara
  • Vart är Carros jacka ifrån! Så fin!!

    Svara
  • Petra! Var är de ljusa jeansen ifrån du hade på promenaden i söndags? Är Exakt den modellen jag är ute efter!!

    Svara
  • Hej! Älskar kjolen 🙂 tänkte beställa en – hur är den i storlek? Vilket storlek har du? Tack!! Mvh Sara

    Svara
  • Vart kommer ditt fantastiska halsband ifrån????

    Svara