Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | oktober 8, 2018

Weekly Plans

rutiga byxor dam

Jaha, gänget då gör vi den här soliga veckan. De förgående sju dagarna bara flög iväg. Nu närmare vi i oss slutskedet inför lanseringen av Her Hour så den här veckan väntar en hel del förberedelser.

Måndagar är lite av mina favoritdagar. Första dagen på veckan ser jag alltid ut som någon plockat upp mig ur grovsopporna, efter lunchpasset på Kampsportslabbet glider jag nämligen runt i mina svettiga träningskläder eller så duschar jag (fräscht ändå) och byter om till något enkelt. Smink och omsorg finns sällan på mina måndagars agenda. Alla andra dagar brukar vara kantade av möten och tillställningar, men just måndagar är ”ful-heliga” för mig. Idag har jag motsägelsefullt ett möte direkt efter passet, men får se ut som sju svåra år bara. Man gillar ju att börja lågt och peeka lagom till helgen.

I nästa vecka drar hela Her Hour gänget (alltså jag, Pålle och Uchenna) ner till Göteborg. Jag och Uchenna ska styla om en lägenhet och Pålle ska intervjua festliga Göteborgare och göra en Göteborgsguide.

Vilka är era favoritställen i Göteborg? Tipsa gärna! Så den här veckan är det en hel del inredning som ska införskaffas, har dock 20 000 kronor att röra mig med så blir ingen mega makeover.

Nu kikar vi på veckan.

Måndag: Lunchpass Kampsportslabbet, Lunchmöte med Pernod Richard sedan ska jag och Pålle sitta med Her Hour.
Tisdag: Ska bänka mig på kontoret hela dagen utöver en lunch med Kristin på &OtherStories på Asian Post Office. På kvällen ska jag fira en kompis födelsedag.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Har massa möten inbokade under dagen. Men på lunchen ska jag faktiskt förbi en fotklinik, något jag pratat om i sisådär hundra år, för att ta tag i mina skeva fötter. Trampar så snett, så känner hur mina knän börjar ta stryk.
Torsdag: Ska göra och plåta två samarbeten. Luncha med en kompis. På kvällen ska jag på event för Rum21 som slår upp portarna till en ny butik på Kungsgatan och sedan väntar någon tjusig tillställning tillsammans med Sara, Markus och Danijel.
Fredag: Har hyrt en bil och ska dra runt i olika second hand butiker till lägenheten som ska stylas, på eftermiddagen ska jag och ett gäng tjejer ut på en övernattning på Ruin Retreat på ett event.


7 kommentarer7 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tips från en Göteborgare är bästa olivedalsgatan i Linné, där restaurangerna ligger vägg i vägg på samma gata.
  Bästa Indiern, Elephant. Himalaya, Grekiskt hos Lilla tavernan, tacos på Little meats och super asiaten mr Lac och till sist en jätte mysig vinbistro Odette. Allt på samma ställe!
  Kram Emma

  Svara
 • Zamenhof, bästa stället i Gbg just nu! Toso, MrP. Kaffe på Viktors kaffe. Restaurang Natur, Bord 27. le-gbg för frukost, väldigt insta- vänligt hehe

  Svara
 • Är det strul på bloggen eller är det meningen att det ska vara så mycket rörlig reklam? Går ju knappt att läsa i mobilen pga att det lägger sig över inläggen… störigt att man måste scrolla igenom inlägget en gång till när man klickat sig in på kommentarerna oxå.

  Svara
 • Världens bästa brunch i fantastisk miljö på Norda, på Hotell Post. Och svingoda tapas och mysigt kvartershäng på Manana!

  Svara
 • Härliga bästa Göteborg <3
  Bästa aw-stället och mysigaste baren hittas på tredje långgatan; Orangeriet.
  Granne med det finns tacos&tequila som har grymma just sådana.
  Annorlunda men SÅ härlig nattklubb-upplevelse finns på True Love.
  Och sist men inte minst bästa burgarna i stan finns på butchers market precis dörr i dörr med Yaki.

  Puss <3

  Svara
 • Åhhh goa glada! Definitivt testa avsmakningsmenyn och drinkarna på TOSO. Bubbla på Olssons vin eller Champagnebaren Forssen & Öberg. Bästa kaffet finns på kaffebarerna Doppio och Kastello i Linné, samt Bar Centro och Kafé Höga Nord inom vallgravarna. Shopping på Vallgatan 12 och Artilleriet 🙂

  Svara
 • Göteborgstips ifrån en Göteborgare 😉
  Toso, Pigalles takterrass, At Park baren, baren på Dorsia, Isabelle och Juan Font på Teatergatan. Zamenhof och Barabicu kan vara schysst med!
  För middag är även Dinner 22, Långerdrags Värdshus, Meet, Levantine och Caleo schyssta 😊

  Svara