Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | oktober 7, 2018

SÖNDAGSMORGON

God morgon babes!

Idag slog jag upp ögonen redan vid 07.00. Jag somnade nämligen redan vid elva, kom hem kvart i och låg på kudden prick. Är det min nya grej, har jag gått och blivit pensionär. Tycker det är så härligt att gå upp i tid, men gud vem är jag. 20 åriga Petra hade vänt sig i graven och satt shoten i halsen. Jag mötte Markus i dörren som suttit uppe och kollat på UFC hela natten, så lär inte se hans vackra ansiktet idag. Har dock svårt att föreställa mig att han klarade att vara vaken genom alla matcher, tror han råkade slumra till några gånger under matcherna. Han kom inmuttrandes att matchen han sett framemot med McGregor sög.

Hur mår ni idag? Är ni bakfulla eller utvilade? Jag trodde jag skulle vara lite trött från igår men icke, mår som en prinsessa. Igår stod nämligen Dasha och Douglas festliga babyshower på schemat och därefter åt vi en tidig middag med Forni och Damon på nya Videgård.

Den här veckan har sprungit förbi, kändes som det var måndag igår. Hörde på nyheterna att nu är det bara 78 dagar kvar till julafton, vet inte varför jag delar med mig av den samhällsviktiga informationen. Nu ska jag fortsätta mysa framför nyhetsmorgon i periferin och tidsinställa ett maffigt blogginlägg till er innan som kommer lagom till andra frukosten, sedan bär av till Barrys Bootcamp för att springa intervaller med Ida. Sedan tänkte jag kanske gå en liten runda på stan och ta en promenad med några kompisar. Och i eftermiddag väntar lite jobb innan jag ska ska slänga ihop en solig middag till min slagna hjälte, är så sugen på att laga mat igen. Har haft en liten paus i köket på sisådär ett år (!). Alltså har ju lagat mat, men inte haft något direkt intresse, brukar ju älska att experimentera i köket. Denna olustiga känsla infann sig typ samtidigt som vi började planera bröllopet, men nu så är ju det överstökat och suget börjar smyga sig på igen. I veckan gjorde gjorde jag så enkla och goda indiska lammfärsbiffar, med en syrlig yoghurtsås och en mynta och koriandersallad. Jag bytte ut gurkan i såsen mot smörgåsgurka och adderade lime. Gillar ordentligt med syra i mat.


2 kommentarer2 kommentarer om “SÖNDAGSMORGON”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tror att jag kanske har sagt det förut men det är så härligt att jag måste säga det igen. Det känns som att det är så mycket mer text i din blogg nu för tiden, båda vardagstankar och inspiration och allt möjligt och I LOVE IT. Så himla perfekt text till bild-ratio <333

    Svara
  • Hej Petra!
    Jag antar att du läst om Isabellas stalker. Jag såg på hans instagram stt dur en av kvinnorna han följer. Känns ju väldigt otäckt och undrar hur du tänker kring det? Kram!

    Svara