window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | oktober 7, 2018

Kampsportslabbet, Barrys Bootcamp, Inflyttningsfest, Middag på Vina och Bebisgos!

Ska vi kika på lite bilder från veckan som gått? Det har blivit två pass på Kampsportslabbet. Varje måndag och onsdag har nämligen jag och ett gäng vänner bootcamp där med Fannie och Vilmer.

Nu undrar ni säkert vad tusan det här ska föreställa? Gnuggar jag mitt ansikte med en sexleksak? Det skulle man faktiskt kunna tro, men detta är min nya besatthet från Amelie Soie som sätter igång cirkulationen. Eftersom jag blir så förbannat svullen i ansiktet under perioder (mens och ägglossning). Så burkar jag hjälpa mitt lilla nylle på traven med denna.

Vi har jobbat en hel del med Her Hour.

Kört Barrys med den här soliga ligan.

Rotat fram den här rutigakostymen från förra året.
 Haft möte på Adoore. Min mobil har gått sönder, så alla bilder blir så förbaskat suddiga. Jag har fått en spricka mitt i linsen, så störigt.

Jag och den här soliga ligan var förbi vår redovisningsbyrå på en inflyttningsdrink.

Sedan åt jag och min lillasyster Lollo middag på Vina på söder. Pisskamera, ska försöka lämna in mobilen på lagning imorgon.

Lagade indiska lammfärsbiffar och drack typ skörden av fem vingårdar tillsammans med det här soliga gänget.

Plåtade som ni vet skidkollektionen för 8848, så peppad på lanseringen!

Gah, blev kär i den här stassen från Isabel Marant.

Vi var på vackra Nobis fredags för att plåta ett samarbete.

Fick äran att hänga med mitt lilla favorit köttstycke, Lova. Man vill bara äta upp henne. Jag har ju varit barnflicka hela min uppväxt och har tre yngre syskon som jag burit runt på, så jag kan inte bärga mig tills jag får en egen liten gosak att mysa med. Brukar oblygt roffa åt mig folks bebisar till höger och vänster.

       


7 kommentarer



7 kommentarer om “Kampsportslabbet, Barrys Bootcamp, Inflyttningsfest, Middag på Vina och Bebisgos!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här