Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | oktober 3, 2018

Sneak Peak 8848

God förmiddag babes! Imorse flög jag upp ur sängen till Kampsportslabbet, la mig i tid igår för en gångs skull. Ska verkligen försöka komma i säng tidigare på kvällarna, är en mästare på att nattsudda. Är en kvällsmänniska in i benmärgen, men ska försöka tvinga mig själv att krypa ner innan klockan slår tolv iallafall helst halv tolv.

Är ni morgonmänniskor eller nattmänniskor? När går ni och lägger er på vardagar? Jag är som ett litet barn som vägrar sova, det känns så tråkigt att gå och lägga sig klockan elva redan.

Igår plåtades jag som sagt för 8848 altitude. Jag är ambassadör för deras skidkollektion i år. Som jag nämnde i tidigare inlägg är plaggen som gjorda för mig. Deras skidbyxor är de skönaste och faktiskt de snyggaste jag provat. Ni vet ju att jag älskar hög midja och dessa smiter åt precis ovanför höften. Dessutom är hela kollektionen i jordnära färger. Min favorit i kollektionen är helt klart det här mocha kittet.  

Byxorna kommer även i en toksnygg khakikulör. Vi plåtade på Scandics nya hotell Downtown Camper som lustigt nog lite är inrett som en alpstuga med mycket trädetaljer.

Den här modellen är lite lägre i midjan men sitter som en smäck. Framförallt så är det så sjukt rörliga, man får inte klaustrofobi i plaggen och du det går verkligen att röra sig utan att det tar emot.

Kollektionen släpps i en limiterad upplaga i slutet på oktober.


11 kommentarer11 kommentarer om “Sneak Peak 8848”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men WOW! DEN svarta skidjackan med päls står det mitt namn på. Har letat efter en sån i normal prisklass då jag inte har användning för en sån alltför ofta. Ska verkligen hålla utkik!!

  Svara
 • Är skorna också från samma märke?

  Svara
 • Jag önskar jag hade orken att spela fram timm minst 24:00😂
  Men jag undrar, när kliver Du upp? Vardag? Helg?
  Och ditt ärliga behov av sömn per natt?
  Gillar din blogg!
  Kram
  Lillemor i Gävle, sömnbehov 8tim per natt….

  Svara
 • Vad kul att du gillar bloggen ; ) Det värmer!

  Hmm jag brukar kliva upp runt 07.00, så snittar väl runt 7 timmar par natt ungefär.

  Kramar!

  Svara
 • Jag är precis som dig, dvs som ett barn haha. Jag vill inte heller gå och lägga mig och är helt klart en kvällsmänniska. Hatar mornar, även om jag har somnat tidigt.

  Svara
 • Man älskar ju att vara vaken, haha. Man vill inte missa något <3

  Svara
 • Wow, så SNYGGT!

  Svara
 • Så snyggt asså!!!

  Svara
 • Riktigt snygga kläder! Jag är mer morgonmänniska.

  Svara
 • Riktigt snygga kläder! Jag är mer morgonmänniska.

  http://hannafialotta.blogg.se

  Svara
 • Så himla snyggt! Håller på att köpa dom vita skidbyxorna, hur är dom i storleken? Vilken storlek har du? Älskar din blogg, har blivit den enda jag läser nu:)

  Svara