window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | oktober 2, 2018

Kampanjplåtning, Träningsuppehåll och Turbostäd.

Jacka Frame (kommer snart), Väska Balenciaga, Byxor H&M, T-Shirt & Other Stories, Ankelboots Zara, Örhängen min design för LWL (lanseras snart). 

Kom precis innanför dörren efter min kampanjplåtning med 8848. Herregud, vad snygga skidkläder – så glad att jag är ambassadör för dem. Känns nästan som att hela kollektionen är skräddarsytt efter min kropp, allt sitter som en smäck. Om ni är nyfikna kan ni spana in min instastory @petratungarden. Nu längtar man lite extra till skidbacken. Kommer lotta ut ett kit från kollektionen till er läsare när vi lanserar om en månad.

I taxin fick jag en tacksamhetsdusch. Känner mig så privilegierad  som får jobba med så många underbara människor varje dag och är så lycklig över att få sysselsätta mig med saker jag älskar. Inget hade varit möjligt utan er läsare som är inne här var och varannan dag – så TACK för ert stöd.

Nu ska jag turbostäda innan jag ska iväg och svettas på ett Barryspass tillsammans med några kompisar. Träning är verkligen en färskvara. Bara för jag tagit en paus i två veckor känns allt så mycket jobbigare, innan bröllopet flög jag iväg till passen nu känns det lite mer kämpigt. Eller ska jag vara ärlig för jävla jobbigt. Är inte alls sugen på att springa intervaller, vill sträckkolla på Netflix och äta korvmackor med mycket smör och skölja ner hela festmåltiden med cola light burkar (läs: plural). Jag gjorde en intervju med Elsa Hosk för något år sedan då jag frågade vad hennes bästa träningstips var: ”Sluta aldrig”. Jag har insett att mitt vinnande koncept är att boka upp pass redan på söndagen med kompisar som jag inte kan avboka, haha.

 


5 kommentarer



5 kommentarer om “Kampanjplåtning, Träningsuppehåll och Turbostäd.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! När kommer dom nya Safari klänningarna för Adoore att släppas? 🙂

    Svara
  • Vilken underbar byxa! Synd att den redan är slut 🙁

    Svara
  • Some instances this is only a amount per post. You need keywords on your page will be relevant to that
    of the search term. The landing page is get into making cash. http://Opencart.ws/forum/away.php?s=https%3A%2F%2Fjom.fun

    Svara
  • I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
    I’ll go ahead and bookmark your website to come back later.

    Cheers

    Svara
  • Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with
    SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
    good success. If you know of any please share. Thank you!

    Svara