window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | oktober 2, 2018

Pre-Wedding Coctails

brollop sodra frankrike

Men gud vart ska jag börja. Trots att det bara var drygt en vecka sedan känns det som att vårt bröllop var i ett annat liv. Nästan som en sagovärld som man fick kliva in i under några dagar, precis som i Narnia. En magisk dörr som förflyttade alla sina nära och kära till en oas i Frankrike. Det jag egentligen vill säga är att det nästan känns overkligt att vi stod där för en vecka sedan.

Klockan åtta hade vi bjudit in alla vänner till ett mingel så att alla skulle hinna klämma och känna på varandra innan den stora dagen. Alla var piffade till tänderna, luften var helt ljummen och alla anlände med ett stort busigt leende.

Nu snålar vi inte på krutet här kommer en brutal bildbomb. Hoppas ni har mycket kraft kvar i pekfingret, värm upp det annars, för nu kommer ni få scrolla livet ur kroppsdelen.

brollop sodra frankrike

brollop sodra frankrike

Vänner och familj trillad in på löpande band. Temat var ”fransk chic” – med glimten i ögat. Anna får pris som bäst klädd.

brollop sodra frankrike

brollop sodra frankrike

Amen mina stiliga tjejer. Steffi, Amanda, jag, Forni och Linn <3

brollop sodra frankrike

Vi började med att hälsa alla välkomna och introducera universums mest hängivna toastmasters som kämpat med vårt bröllop som att det vore nobelmiddagen. Jag kan inte ens föreställa mig hur många timmar de här dårarna lagt ner på vårt giftemål. De har verkligen tagit sin uppgift på största allvar och levererade lika starkt som Björn Borg i sin sista Wimbledon final.

brollop sodra frankrike
brollop sodra frankrike
Kolla här är dem, den charmerande duon, som tog hela bröllopet med storm. Jag kanske är partisk men jag har aldrig varit på en bröllopsfest med så många bra tal eller stämning. Folk stod nästan på borden innan middagen ens hade satt igång.
brollop sodra frankrike I sista sekund fick tjejerna på SOF-event panikåka till Ikea och köpa nya parasoller så folk inte skulle dö under vigseln i värmen.   brollop sodra frankrike
Det blev en del skålar under aftonen.
brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike

Så nöjd med vår catring trots lite språkbarriärer och en jädrans massa möten och telefonsamtal blev det tillslut himla bra.

brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike
Titta där är hon min solstråle. Finns få leenden som gör mig så varm i själen som Linns. Hennes ögon lyser när hon ler, det är som att hela kroppen tar i med varenda liten muskel och bara sprudlar ut glädje.

brollop sodra frankrike

Hello hottie! Niklas och Malin gifter sig i vår, så festligt med alla vänners kommande bröllop.

brollop sodra frankrike
Fina fina Jossan.

brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike   brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike Markus magiska brorsor höll ett så fint tal.    brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike

Markus enda krav på bröllopet var en whiskybar.

brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike brollop sodra frankrikebrollop sodra frankrike brollop sodra frankrike

Titta här är dem mina syskon – Millo, Lollo och Luddz. Tänk att jag fick växa upp med dessa stjärnor. Är så tacksam över att jag alltid kommer ha dem vid min sida. Nu är alla i samma härliga ålder så det finns inget roligare än att hänga tillsammans. Häftigast av allt är att alla verkligen blivit sin helt egna person, vi är ganska olika men ändå så lika.

brollop sodra frankrike

Min lilla sparris. Så stolt över dig. Lollo har precis börjat på konstfack! Hon är den mest kreativa personen jag känner, hon och Carro är två genier.

brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike   brollop sodra frankrike Kan inte förstå när Ludde blev så stor? Snart går han ut gymnasiet. Han har växt upp och blivit någon form av socialt geni. Mingligaste herren i stan.  brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike
Baren blev så tjusig.  brollop sodra frankrike  Så glad att jag fick låna den här fina blåsan från Ida Sjöstedt. Kände mig som en vacker fransk maräng, måste lägga vantarna på den här stassen när den kommer ut.

brollop sodra frankrike

Lorpan var så stilig i sin gråa kostym från Oscar Jacobson.

brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike Tilda och Joanna var riktigt nervösa innan talet, men de sopade mattan med sina ord. De pratade rakt från hjärtat och till och med jag fällde tårar. Alla dessa år, långa telefonsamtal, en triljard sms, galna efterfester, resor, minnen, jobbiga tider. Jag hade inte ens kunnat sammanfatta det i en bok.

brollop sodra frankrike
brollop sodra frankrike

brollop sodra frankrike
Börjar typ gråta av den här bilden. Åh, ni är min familj. Vägen har inte alltid varit spikrak, tänk allt vi varit med om – men nu står vi här.

Kan knappt ta in all kärlek som florerade de här dagarna.

brollop sodra frankrikebrollop sodra frankrike brollop sodra frankrike

BOSSE <3 Älskar dig!
brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike   brollop sodra frankrike  Markus mamma Bodil och Markus styvpappa Anders är så fina tillsammans. De är relationship goals. Bodil är en jävla kämpe, önskar att det är så mycket krut i mig när jag blir äldre. Hennes dröm har alltid varit att hjälpa barn som har det tufft, så senaste åren har de bott ett gäng fadderbarn i deras hus som hon lagt sin själ i att hjälpa.

brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike
Jag undrar hur många gånger Forni grät under bröllopet <3
brollop sodra frankrike

Eller gapskrattade högt.

brollop sodra frankrike    brollop sodra frankrike       brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike
Här ser man min aggressiva riktiga sida. Haha, jag visar min kärlek väldigt offensivt och hoppar gärna på folk jag bryr mig om.

<3

brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike

Här är han legenden min kära pappa. Han är så stark. Det var så mycket känslor i luften hela helgen. Älskar dig!

brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike

Och min mami. Kollad vad tjusig hon är, tänk om man kan bli en sådan pingla när man blir äldre. Mamma är den snällaste personen som existerat på denna jord.  Det är sant. Wow, jag är så ofantligt imponerad av dig och allt du tog dig för den här helgen.

brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike brollop sodra frankrike  brollop sodra frankrike

Älskar dig Lorpan. Tänk att vi MADE IT!

brollop sodra frankrike   brollop sodra frankrike

FOTOGRAF: Johanna Rosenlew – bröllopets kanske bästa beslut. Wow, hon och hennes assistent Ia är mästare på att fånga rätt ögonblick. Har knappt märkt av dem under hela helgen de har bara smugit runt och fångat minnen.


12 kommentarer12 kommentarer om “Pre-Wedding Coctails”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså vilken tillställning -maagiskt vackert! Men.. har jag missat det, eller var inte din syster med på ert bröllop?

  Svara
 • Jo, de är ju med på bilderna? Haha! <3

  Svara
 • Haha, men förlåt -jag är blind!!
  När får vi se RINGEN??!??! <3 <3

  Svara
 • Fantastiskt fina bilder! Det saknas ord i bildtexterna i min webbläsare, verkar som att slutet av meningar har fallit bort?

  Svara
 • Oj, det lät inte så bra. Ska undersöka det närmare och se vad det kan vara för fel. <3

  Svara
 • MAGI!!! Det strålar om dig, er och ja men faktiskt alla. Fick ta en paus och stretcha pekfingret i halvlek, men så värt det. Det ser helt magiskt ut! Wow!

  Svara
 • Haha! man glömmer ofta att stretcha så perfekt med en liten paus.

  Svara
 • Oh looooord vilka bilder, vilka outfits vilken kärlek! Tack för att du delar med dig av denna godispåse av flärd till oss! ❤️Puss och kram, Ida

  Svara
 • Så vackert och din klänning woow😍. Skulle så gärna vet vad du har under din klänning, för den är så urringad annars.

  Tacksam för svar!
  Mvh Linda

  Svara
 • Snygg och subtil diss mot toastmasters. Borg förlorade sin sista final i Wimbledon.

  Svara
 • Linn är så lik Kate Hudson! Jordens snyggaste människa. Du måste hälsa henne det!

  Svara
 • De vita, helt magiskt snygga skorna (till den magiskt snygga klänningen) kommer varifrån pretty please? Tusen tack för all inspo!!!!

  Svara