window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | oktober 1, 2018

Weekly Plans

God morgon alla soliga läsare!

Tänk om man kunde studsa upp så här lätt från sängen varje måndag. Har sovit tio timmar både i fredags och i lördag känner mig som en ny människa. Som att någon gjort en kemisk peeling på mitt inre. Har badat så mycket på Yasuragi att jag antagligen faktiskt är en ny människa, kan inte finnas en enda gammal trött hudcell kvar på denna kropp. Mitt forna utmattade jag ligger och ruttnar i ett avlopp någonstans på Värmdö. Helgen har känt så underbart lång. Finns det något bättre än att gå upp tidigt och äta en lång frukost och sedan krypa ner under lakanen igen med morgonens andra kopp kaffe framför Nyhetsmorgon? Att sedan få mysa runt i en morgonrock och tofflor 48 timmar i sträck med pauser för pladskande i olika pooler och schemalagd vila i diverse olika fåtöljer med mjuka filtar har inte heller skadat. Äta finmiddag i morgonrock kan ju vara världens bästa idé ever.

Annars då? Idag känns det som att livet börjar på riktigt igen. Träning, mat, rutiner. Har knappt rört på mig senaste två veckorna så ska bli skönt att få lite eld i baken på lunchen, tror Vilmer saknat min uppsyn. Har ganska fullspäckat schema nu framöver med många olika projekt som ska lanseras så var skönt att få några dagar i lugnare tempo.

Jag utlovade mingelbilder igår från torsdagen, men vi kikar på dem idag istället de tog nämligen ett tag att ladda ner alla.

Måndag: Morgonmöte med Her Hour, lunchpass på Kampsportslabbet, sedan väntar jobb på NO18 och på kvällen ska jag få håret fönat inför en plåtning på tisdag.
Tisdag: Kampanjplåtning hela dagen för ett skidmärke jag ska fronta i vinter.  Har äntligen hittat de perfekta skidbyxorna som sitter som ett andra skinn. Hela kollektionen är så satans snygg, så det ska bli kul att få visa upp resultatet för er.
Onsdag:  Morgonpass på Kampsportslabbet. Vid lunch har jag ett mötesmaraton på Cube och på kvällen ska jag bjuda på middag hos mig för några kompisar som vi försökt få till ett tag. Bland annat en vän som också precis gift sig, så det lär ju skvallras loss.
Torsdag: Kontorsjobb och därefter bär det av för att låna lite saker till en plåtning och på aftonen har mina revisorer en liten inflyttningsfest innan jag ska äta middag med min syrra på Vina på Söder.
Fredag: Då ska jag stå framför kameran igen med Angelica bakom. Har några samarbeten som ska dokumenteras och måste ta pressbilder till ett kommande projekt. Efter lunch väntar jobb för Her Hour.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra!
    Först och främst grattis till giftermålet!
    Sen undrar jag vart Saras väska kommer ifrån som hon har på bilden!

    Svara
  • Snälla börja podda snart igeeeen! Hallå vill höra allt om bröllopet i PODDformat!
    Samt vill höra mer ang tävlingen då man kan vinna plats till tjejresan?? Mvh trogen poddlyssnare

    Svara