Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:40 | september 29, 2018

Snyggaste kavajerna i butik just nu

Kavajen är ett tacksamt plagg att ha i garderoben när man inte har någon aning om vad man ska dra på sig. Den passar med både klänning och byxor, går att ha som ytterplagg, under en tjockare jacka och är  supersnygg utan någonting under på fest. Ett plagg med många användningsområden värt att investera i!

Snyggaste kavajerna i butik just nu

Skräddarsydd

Den skräddarsydda kavajen är den hetaste modellen på modehimlen just nu och det med all rätt! Den markerade midja ger en snygg silhuett och matchas bäst med ett par raka jeans för att skapa en balans mellan de maskulina och feminina.

1. Väska 2. Jeans 3. Kavaj 4. Skor 5. Scarf

Oversize

Den oversizeade kavajen är snygg att matcha till sötare klänningar för att tuffa till dem lite. Addera ett par cowboy inspirerade boots för en komplett höstlook.

1. Skor 2. Klänning 3. Kavaj 4. Väska

Snyggaste kavajerna i butik just nu

Rutig

Matcha gärna den rutiga kavajen med färgglada plagg för att skapa liv i din look. För att få en röd tråd i din outfit plockar du upp accentfärgerna i kavajen och adderar en accessoar i samma färg.

1. Väska 2. Byxor 3. Kavaj 4. Skor

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Snyggaste kavajerna i butik just nu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla Petra kan du dela med dig om vad du tycker om din Celine belt bag? Jag har möjlighet att köpa en idag men har lagt märke till att du sällan (aldrig?) använder och undrar om det finns anledning till det?

  Har du några pros eller cons att dela med dig av?

  Ursäkta att jag är så stressad men det är sista butiken har av denna variant, och andra står i kö för att köpa så måste bestämma mig snabbt!

  Hoppas att du vill ta dig tid att svara! Kramar!

  Svara
 • Jag älskar den! Den är sjukt rymlig, däremot har jag blivit av med bandet till och därav har den hamnat på avbytarbänken. Den är lite jobbig att hålla i handen hela tiden.

  Har du kollat på Vestire Collective de har ju massa belt bags begagnade ; )

  Kramar!

  Svara
 • Vad roligt att du svarade, tack!!! Haha vad typiskt då att väskan jag tänker köpa på är den andra största modellen utan axelband 😂 jag lyckades övertala dem att hålla den till mig till imorgon! Så har natten på mig att vela!

  Är de väldigt tunga?

  Nej, har inte kollat några second hand sidor då jag är väldigt hispig för att köpa second hand, man har ju hört skräckhistorier om att folk fått kopior som de bara av en händelse fått reda på var fake, medan det säkert finns ett enormt mörkertal av personer som går runt med väskor som inte är äkta men som de trott var det när de köpte dem (och betalat för äkta såklart). Känns som att jag inte skulle kunna skilja en äkta från en riktigt bra kopia när inte ens professionella autenticitetsproffs kan avgöra det alla gånger. 🙂

  Har du köpt något från dem? ❤️

  Svara
 • Snäll, bästa Petra kan du dela med dig om vad du tycker om din Celine belt bag? Jag har möjlighet att köpa en idag men har lagt märke till att du sällan (eller aldrig?) använder din och undrar om det finns anledning till det?

  Har du några pros eller cons att dela med dig av?

  Förlåt att jag är så stressad men det är den sista butiken har av denna variant av väskan, och andra står i kö för att köpa så måste bestämma mig väldigt snabbt!

  Hoppas verkligen att du vill ta dig tid att svara! Kramar!

  Svara
 • Hoppsan, blev dubbelt upp här! Förlåt

  Svara