Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:31 | september 28, 2018

Bröllopsdepressionen!

Zebra, Denim

Kjol Isabel Marant Étoile, Sneakers Nelly, Jeansjacka Balenciaga Nathalie Schuterman, Väska Balenciaga, T-shirt & Other Stories, Halsband Mango. 

Herregud, nu är det start helg igen! Tänk att jag gifte mig förra helgen, känns ju helt surrealistiskt. Känns ju löjligt lyxig att få åka ut till Yasuragi om några timmar tillsammans med Lorpan och bara landa. Vi ska bara äta gott, vila, glida runt i morgonrockar, pussas och imorgon har jag bokat in varsin massage till oss. Orkar inte med myset. Jag ska djupdyka in i en bra bok och andas ut.

Många pratar om ”bröllopsdepressionen” det är tydligen ett myntat uttryck. Sprang in i en annan nygift hagga igår som sa att hon höll på att drunkna i den. Nästan som en stor hjärtesorg att det hela är över, allt man har planerat har liksom tagit slut. Som när ens favoritserie är över, man vet inte om man ska skratta eller gråta, man känner sig tom. Skulle jag få välja skulle jag absolut vilja spela upp dagarna som gått på repeat och repeat. Men fy fan jag vill inte planera ett bröllop igen. Inte på några år iallafall (haha, skoja). Kanske för att jag har ett så pass pressat schema i jobbet att det ständigt är något som ska planeras.

Eller så kanske den attackerar mig som en ångvält om några veckor när allt sjunkit in.

Ni som gift er här i bloggen åkte ni på käftsmällen eller hur kände ni efter?

Jag fick precis sms från Johanna fotografen att bilderna från torsdagen håller på att laddas upp i detta nu! Så i helgen frossar vi i mingel från första dagen!

Nu ska jag och Uchenna jobba undan lite här på kontoret och i eftermiddag väntar ett roligt inredningsmöte om ett eventuellt stylingjobb tillsammans med Carro innan jag ska cykla hem och panikslänga ner lite prylar inför helgens minivacay.

Zebra, Denim

Zebra, Denim Zebra, Denim Zebra, Denim Zebra, Denim Zebra, Denim Zebra, Denim Zebra, Denim Zebra, Denim

Fotograf: Angelickpicture.com


9 kommentarer9 kommentarer om “Bröllopsdepressionen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vi måste ju få se Bröllopsringarna!! Eller har jag missat? Grattis igen och trevlig helg!

  Svara
 • Jag saknar INTE att planera bröllop, men skulle gärna uppleva den dagen och framförallt dagen efter om och om igen. Så glad för er skull, hälsningar från kusin Ellen. 🙂

  Svara
 • Planera bröllop och gifta mig är något av det tråkigaste jag gjort (avskyr att stå i centrum + att det var min mans påhitt). Jag kände bara fullständig lättnad och frihet när allt var över. Så njut!
  För mig var det bröllopsresan som var den absoluta höjdpunkte.

  Svara
 • Hej! Vart ifrån är det fina örhänge som liksom sitter som en ring inuti örat?

  Svara
 • Det är min design för LWL Jeweley det lanseras snart ; )

  Svara
 • Hagga?

  Svara
 • Haha, sorry fastnar lätt på ord och just nu är hagga mitt favoritord på vänner, bekanta och andra soliga människor jag möter <3

  Svara
 • Varifrån är Saras Jacka?

  Svara
 • Efter ceremonin åkte vi till restaurangen där vi skulle fira, på vägen dit fick jag världens största livsfrågor. Jaha, var det allt? Nu är jag gift, vad händer sen? Vad är det jag ska se framemot nu efter denna fina dagen?Man har ju gått i många år o drömt om hur den dagen skulle se ut, man har planerat hur länge som helst o den vackraste dagen bara flög iväg som ett raket. En sak vet jag att jag vill gifta mig igen, såklart med samma man. Den dagen var ett perfektion som man vill uppleva igen.

  Svara