Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | september 27, 2018

Sista dagarna i Antibes på Belles Rives.

Bella Rives Hotel Antibes Efter bröllopet hade vi och ett gäng kompisar bokat en kväll i Antibes. Eller vi hade bokat två nätter på Hotell Belles Rives. Egentligen skulle vi bott på samma hotell som resten av gänget men hotell var fullt – och jag är så glad att det var fullbokat annars hade vi aldrig fått bo på det här fantastiska hotellet som låg ett stenkast från deras. Wow, helt klart ett av de bästa hotellen jag bott på. Servicen var helt fantastisk, vyerna, maten – det fanns ingenting att klaga på. När vi kom fram badade hela rummet i den brännande solnedgången. Undrar om de alltid levererar rosenblad i sängen? Ingen av oss hade sagt att vi var nygifta, fortfarande ett mysterium.

Bella Rives Hotel Antibes

Hela byggnaden är en art deco dröm. Trots att vårt rum inte var så stort så var det så hemtrevligt och badade i sol med panorama vy ut över havet.

Bella Rives Hotel Antibes

Jag och min lilla fis Mathilda. Haha, har ju smeknamn på alla mina vänner, Tilda har alltid gått under det charmerande namnet ”fisen” eller ”lillfisen”. Vi tog en fördrink på vårt hotell innan vi begav oss till en resturang inne i stan. Jag hade fått låna med mig en drös klänningar från Ganni av min kompis Mira som jag levde i under dagarna i Frankrike.

Bella Rives Hotel Antibes

En bättre fördrink.

Bella Rives Hotel Antibes

Dagen efter intog jag och Lorpan fronrow. Jag var rätt hungrig som ni ser. Markus frågade om jag tänkte lämna något kvar till de andra hotellgästerna, haha. Icke bloggkompatibel tallriksfotomodell. Jag är besatt av cornichons. Skäms nästan när jag röjer fram och tömmer hela skålen på alla frukostbuffér. Kan lätt smälla en burk själv på stående fot. Undra om det kommer att bli mitt gravidcraving?

Bella Rives Hotel Antibes

Sedan gick vi ner för trappan till stranden.

Bella Rives Hotel Antibes

Här ute låg vi.

Vi försökte ta en klyschig pussbild till instagram men efter 15 försök med avklippta huvuden gav vi tillslut upp.

Bella Rives Hotel Antibes

Och bestämde oss för att fortsätta fokusera på det vi är bra på – kolhydrater och fett. Okej, hur god tror ni den här hamburgaren var på en skala 1-10? FEL! 1010013013939391931 god.

Bella Rives Hotel Antibes

Tror ni att jag var missnöjd över att jag var så mätt att jag inte lyckades pressa ner en dessert när servitören kom fram med det här fatet.

Bella Rives Hotel Antibes

Sedan traskade vi tillbaka mot solstolarna genom lunchrestaurangen.

Bella Rives Hotel Antibes

Medan Lorpan tog en powernap sprang jag runt och inspekterade varenda vrå av inredningen på Bella Rives.

Bella Rives Hotel Antibes Japp, älskade baren.     Bella Rives Hotel Antibes
Bella Rives Hotel Antibes

Och toaletten i entrén.

Bella Rives Hotel Antibes

Sedan var det återigen dags att få en lavett av himlen.

Bella Rives Hotel Antibes

Gjorde mig lite fin inför vår stundande middag. Hade lyckats bränna mig i ansiktet under dagen haha så mitt misslyckade försökt att försöka täcka rödheten blev tydlig i blixten. Sedan njöt vi av en pangmiddag på hotellets resturang som tydligen var en stjärnkrog som hade fått ett avhopp så vi fick rum. Vi skrattade så mycket åt alla konstiga rätter som serverades en efter en.

Bella Rives Hotel Antibes

Dags att insupa sista solstrålarna. Vi lämnade hotellet först vid 18.00 så vi hade hela dagen.

Bella Rives Hotel AntibesHade återigen på mig en klänning från min kompis garderob signerad Ganni och såklart mina favoritsandaler från Flattered som Forni designat. Jag och Mira är väldigt bra på att låna kläder från varandra inför resor. Kul att få en ny temporär garderob.


13 kommentarer13 kommentarer om “Sista dagarna i Antibes på Belles Rives.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså jag är också såååå besatt av cornichons! Kan lätt trycka i mig en hel burk. Skönt att man inte är ensam, haha.

  Svara
 • Hurrrrra mer cornichons åt folket!!!

  Svara
 • Haha konstig fråga kanske, men var är Marcus badbyxor ifrån?? Så fina! Min kille fyller år snart hehe. Kram och grattis till er <3

  Svara
 • De är från Zara ; ) Han köpte dem i Frankrike <3

  Svara
 • Tips – hotellet heter Belles Rives 🙂

  Svara
 • Hej Petra,
  Jag ska också gifta mig utomlands nästa år (Italien) och ha middag på fredagen och bröllop och fest på lördagen och tänkte höra om du kan tipsa om roliga inslag från ditt bröllop som höjde feststämningen. Såg t ex att ni hade foto-maskin, rökbomber (?) med färg på dagsfesten m.m. Några andra roliga inslag du kan tipsa om som gjorde det där lilla extra? 🙂 kanske något roligt inslag under middagen?

  Kram och tack för en fantastislt inspirerande blogg. Set verkligen fram emot alla kommande bröllopsinlägg 🙂

  Svara
 • Hola Snyggo!!!

  FY FAN VAD KUL! GRATTIS!

  ag älskar detaljer och roliga överraskningar. Kan sammaställa ett inlägg om det, det kommer en triljardbilder från alla dagar snart väntar bara på bilderna från fotografen <3

  Kramar

  Svara
 • Hej Petra, Grattis till er båda så kul att se bilder.
  Kjolen som du bar sista kvällen i Antibes, något slags leopardprickar – verkar helt ljuvlig, får man fråga var den kommer ifrån.
  // Smulan

  Svara
 • Den kommer från

  https://realisationpar.com/store

  <3<3

  Svara
 • Tusen tack för snabbt svar! 😃

  Svara
 • Så fantastiska bilder och stort grattis till er! Önskar er all kärlek!!

  Svara
 • Wow, vilket ställe!

  Svara
 • Helt magiska bilder!
  När kommer du lägga upp dina höstfavoriter?

  Mvh/ my

  Ni får gärna besöka min sida där jag skriver om skönhet som hudterapeut, makeup artist och fransstylist.

  Svara