Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | september 24, 2018

Weekly Plans

Foto: Johanna Rosenlew

Nu ligger jag i en solstol ute på en brygga långt ut i havet med slutna ögon med en filmvisning i huvudet från dagarna som gått. Jag vet inte vart jag ska börja. De är utan tvekan de bästa dagarna i mitt liv. Det känns nästan som en förlossning, allt det hårda slitet, frustrationen, planeringen – och mitt där i lyckoruset har man släppt allt. Det var värt varenda minut, sekund, bråkdelssekund.

Så härligt att få två dagar att smälta alla intryck. Jag tror aldrig jag varit så mycket i nuet som under dessa dagarna. Det känns nästan som att jag ska explodera av kärlek och tacksamhet över hur fantastisk familj och vänner vi har fått äran att ha i våra liv.

Det är så fint med bröllop, alla nya relationer som födds, gamla krokiga vägar som återigen hittar tillbaka till varandra – tack vare kärleken. Gud, låter så blödig nu men känner mig som ett öppet köttsår, helt kärleksbombad. Som amorskärlekspil gett mig en rak höger in i hjärtat.

Sent imorgon kväll flyger vi tillbaka till Svedala – och verkligheten. Det känns så långt borta. Jag vill bara stanna i min kärleksbubbla några dagar till.

Den här veckan ska jag terrorisera er med bröllopsinlägg – såklart! Har medvetet inte planerat in ett enda möte, så jag ska ha tid att komma ikapp med allting, andas ut och ha tid för bloggen.

På fredag åker jag och Markus på en liten minihoneymoon till Yasuragi över helgen som jag överraskade honom med. Vi åker ju iväg på honeymoon först i februari, men kände ändå att det var mysigt att få några dagar själva, stanna upp och inse vad tusan man precis har varit med om medan minnet är färskt.

Jag ber om ursäkt om bloggen varit lite strulig senaste dagarna med annonser och dylikt vi håller på att testa några nya funktioner inför en ny lansering. Även bloggportalen och Pinterest har strukit med, men det ska vara fixat nu – och snart är vi på banan bättre än någonsin!


7 kommentarer7 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså vilken bild!!!!!! Så overkligt vacker!

  Svara
 • Ska bli så kul med massa bröllopsinlägg 😍

  Svara
 • Wow vad vacker!!

  Svara
 • Så vacker! Vilket underbart bröllop det ser ut art ha varit. Stort grattis till er båda! 💕

  Svara
 • Bilden! Säger allt om hur fantastiska ert bröllop måste ha varit💘

  Svara
 • Så vackert bröllop! Dröm!

  Svara
 • Haha snälla skriv inte känns som en förlossning- om du inte varit med om en! Grattis till giftermål ett!

  Svara